Băgat în spital, pentru că nu a lăsat la preţ

Cristina Ghenea

Un bărbat de 56 de ani a ajuns la spital cu două coaste fisurate şi cu leziuni la cap, după ce a fost bătut de două persoane, cărora încerca să le vândă un viţel. Cearta a pornit, ca în multe cazuri, de la bani.

L-au lovit cu pumnii şi picioarele   

Totul s-a întâmplat duminică, la orele prânzului, după ce Ioan Fodor (foto), din satul Curechiu, comuna Bucureşci, i-a primit pe cei doi bărbaţi în ograda sa, pentru a le vinde un viţel. Ajunşi în grajd şi văzând animalul, clienţii au început să strâmbe din nas şi să încerce să se tocmească cu omul. Însă, pentru că acesta nu a fost de acord să lase din preţ, cei doi l-au luat la bătaie, lovindu-l cu pumnii, picioarele şi cu coada unei furci. „Am cerut 2.000 de lei pe animal, dar au spus că mai mult de 1.500 nu oferă. Pentru că nu am bătut palma, m-au luat la bătaie, lovindu-mă întâi în cap, iar după ce am căzut la pământ, m-au lovit unde au apucat. Au auzit că nevastă-mea sună la Poliţie şi au fugit“, a declarat Ioan Fodor. În urma agresiunilor suportate, bărbatul a fost transportat cu Ambulanţa la spitalul din Brad, de unde a fost trimis la Spitalul Judeţean de Urgenţă, din Deva. Aici, a fost internat la Compartimentul de Neurochirurgie, unde se află sub supravegherea medicilor.

Agresorii au fost lăsaţi în pace

Cât despre agresori, aceştia au fost prinşi de oamenii legii, însă au fost lăsaţi în libertate. Se pare că cei doi sunt fraţi şi sunt cunoscuţi prin zona Bucureşciului pentru scandalurile provocate şi pentru numeroasele bătăi în care au fost implicaţi. „Ştim despre ce e vorba, autorii din acest caz au fost identificaţi, însă nu putem acţiona decât pe baza unei reclamaţii, iar la ora actuală, aceasta nu există. În schimb, poate fi depusă în termen de maximum 60 de zile de la comiterea faptei“, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

2 comentarii la „Băgat în spital, pentru că nu a lăsat la preţ

 • 21 februarie 2012 la 21:09
  Legătură permanentă

  Cum e posibil sa vina 2 infractori sa te loveasca in propia ta curte? Si Politia sa nu ia masuri? In ce tara traim? Rog organele abilitate sa-si faca datoria.

 • 23 februarie 2012 la 22:14
  Legătură permanentă

  In atentia agresorilor
  VATAMAREA CORPORALA GRAVĂ(art.182 C. pen.)
  „Fapta prin care s-a pricinuit integritaţii corporale sau sanataţii o vatamare care necesita pentru vindecare îngrijiri medicale mai mult 60 de zile se pedepseşte cu închisoare de la 2 la 7 ani.”

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.