Bolnavii Covid vor fi evaluaţi la spitalul din Simeria

17 august 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Spitalul General CF din Simeria a fost declarat unitate Covid în judeţ, singura, de altfel, alte şase spitale fiind suport Covid.

Potivit managerului spitalului din Simeria, Aurelian Bereholschi, de mâine, se intră în pâine în ceea ce priveşte internarea bolnavilor cu noul virus.
„Punem la dispoziţie 46 de paturi, cu oxigen, pentru bolnavii cu coronavirus. Am primit medicamentaţie, cei de la DSP au verificat spitalul, circuitele, totul este în regulă. Avem şi un medic infecţionist, care a venit de la spitalul din Hunedoara. Vor fi internaţi cei pozitivi cu Covid la noi, vor fi evaluaţi şi dacă după 48 de ore sunt în regulă, adică sunt asimptomatici, nu au probleme grave, atunci îi vom externa şi vor sta acasă. Important este că evaluarea lor se va face aici, în spital“, a declarat Aurelian Bereholschi, managerul Spitalului General CF Simeria. (A. Năstase)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
În sfârşit, programări online la Finanţele Publice!

Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice (DGRFP) Timişoara anunţă că a devenit operaţional serviciul de programări online pentru contribuabili.

Bulina neagră, 18.08.2020

Radu-Adrian Matei, de 20 de ani,  din Călan Pentru că a fost condamnat de Judecătoria Hunedoara la doi ani şi...

Bulina albă, 18.08.2020

Dănuţ Budai, tânăr pilot de raliuri, din Hunedoara Pentru că a câştigat toate cele trei etape ale Campionatului Naţional de...

Închide