În sfârşit, programări online la Finanţele Publice!

17 august 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice (DGRFP) Timişoara anunţă că a devenit operaţional serviciul de programări online pentru contribuabili.

Astfel, contribuabilii care se programează online la administraţiile judeţene ale Finanţelor Publice subordonate DGRFP Timişoara (AJFP Arad, AJFP Caraş-Severin, AJFP Hunedoara, AJFP Timiş) vor fi primiţi într-un spaţiu dedicat, la ora aleasă de contribuabili, de structura care este responsabilă cu soluţionarea solicitării contribuabilului. De asemenea, vor fi respectate toate măsurile de protecţie şi igienizare atât de către personalul angajat, cât şi de către contribuabili.
Contribuabilii care se vor programa online vor fi primiţi de personal de specialitate din cadrul următoarelor structuri: declaraţii fiscale persoane fizice, declaraţii fiscale persoane juridice, evidenţă pe plătitor persoane fizice, evidenţă pe plătitor persoane juridice, avize şi autorizaţii (case de marcat), executare silită persoane fizice, executare silită persoane juridice, cazier fiscal, adeverinţe de venit, asistenţă contribuabili, evitarea dublei impuneri.
Acest serviciu vine în întâmpinarea contribuabililor, aceştia având posibilitatea de a se programa online pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, www.anaf.ro – Secţiunea „Servicii online”, înainte de a se deplasa la sediile unităţilor fiscale. (A.Năstase)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 18.08.2020

Radu-Adrian Matei, de 20 de ani,  din Călan Pentru că a fost condamnat de Judecătoria Hunedoara la doi ani şi...

Bulina albă, 18.08.2020

Dănuţ Budai, tânăr pilot de raliuri, din Hunedoara Pentru că a câştigat toate cele trei etape ale Campionatului Naţional de...

Gura lumii, 18.08.2020

Vorbesc cârcotaşii de serviciu că un edil de pe la noi a fost momit cu promisiuni mari să schimbe barca...

Închide