Bobora l-a convins pe Vladimir Brilinsky să renunţe la protest

13 noiembrie 2018 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

Sorina Popa

Ieri, Mircea Bobora (foto stânga), preşedintele CJ Hunedoara, a reuşit să-l convingă pe Vladimir Brilinsky (foto dreapta) să renunţe la protest. După şapte zile, Nunu a pus capăt unui protest început din cauză că lucrurile la Sarmizegetusa Regia nu au mers cum şi-ar fi dorit el.

Va superviza activitatea de la Regia
Mircea Bobora a coborât ieri, în timpul protestului de o oră pe care l-a făcut Brilinsky de lunea trecută încoace, şi a discutat cu el. După câteva minute, cei doi au căzut la un numitor comun, Brilinsky nu mai protestează în faţa sediului Consiliului Judeţean, iar Bobora va superviza activitatea de la Sarmizegetusa Regia. „Am avut o discuţie cu domnul Brilinsky, am avut discuţia cu toată lumea care este implicată în ceea ce înseamnă obiectivul de la Sarmizegetusa Regia. Toţi care pot aduce un plus valoare în punerea în evidenţă a acestui obiectiv vor primi poziţiile pe care le merită, şi eu consider că lucrurile sunt rezolvate la Sarmizegetusa Regia. Eu o să am încă o discuţie cu Brilinsky, şi aşa cum n-am reuşit în patru rânduri să îl conving să nu îşi dea demisia, sper din tot sufletul să îl conving să revină. În tot ceea ce fac, încerc, nu reuşesc întotdeauna, să aplatizez animozităţile. Vasilescu rămâne coordonator la Sarmizegetusa, în schimb mi-am asumat responsabilităţi în plus în ceea ce înseamnă partea de gestionare a activităţii de la Sarmizegetusa Regia”, a declarat Mircea Bobora, preşedintele CJ Hunedoara.

Are nişte condiţii
Vladimir Brilinsky are toate şansele să revină pe funcţia de administrator al cetăţii Sarmizegetusa Regia, post pe care l-a ocupat timp de cinci ani, de pe vremea când CJ era condus de Mircea Moloţ. Nunu spune că are nişte condiţii pe care cei din conducerea instituţiei trebuie să le accepte, ca să revină la lucru, la Regia.
Şi, pentru că a terminat etapa aceasta, Vladimir Brilinsky i-a dat pancarta cu care a protestat preşedintelui Mircea Bobora. Tot ieri, Nunu a avut o discuţie faţă-n faţă şi cu Sorin Vasilescu, vicepreşedintele CJ Hunedoara. Una peste alta, e bine că o situaţie tensionată a fost dezamorsată şi finalul e unul fericit.

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Deva spune:

    Sa nu uitati ca Sarmizegetusa Regia nu e doar a hunedorenilor ci si a tarii , a romanilor! Foarte bine xa v-ati impacat , in ajunul Postului Crraciunului. De azi , e post, la treaba, sunt multe de facut la Sarmizegetusa Regia si in judet!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Costel Avram: Moloţ, acest moşneguţ care circulă pe drumuri ca să nu-i bată mascaţii la poartă

Scandal monstru între administratorul public al judeţului, Costel Avram (foto), şi fostul preşedinte al CJ, Mircea Moloţ. Acesta din urmă...

Capul unei grupări de hoţi de şină de cale ferată, prins de poliţiştii TF

Patru indivizi sunt suspectaţi că au sustras în repetate rânduri, din zona depoului CFR din Petroşani, începând cu luna mai...

Hunedoara, premiată pentru activitatea în An Centenar

În cadrul Galei de Excelenţă a AMR – Asociaţia Municipiilor din România, eveniment anual care premiază cele mai bune administraţii...

Închide