Costel Avram: Moloţ, acest moşneguţ care circulă pe drumuri ca să nu-i bată mascaţii la poartă

Sorina Popa

Scandal monstru între administratorul public al judeţului, Costel Avram (foto), şi fostul preşedinte al CJ, Mircea Moloţ. Acesta din urmă l-a acuzat pe Avram că a plătit reabilitarea unui drum judeţean înainte ca investiţia să fie aprobată de aleşii judeţeni.

„Este bine să nu mai comenteze“
„Nici o lucrare din judeţul Hunedoara nu a fost făcută ilegal. Eu despre preşedintele Mircea Moloţ vorbesc acum şi gata. Eu am fost vicepreşedintele CJ Hunedoara. CJ Hunedoara nu este şi nu a fost feuda lui Mircea Moloţ. Nu am fost vicepreşedintele lui. Niciodată nu am răspuns de Direcţia tehnică. Ba mint! O dată când am venit, revoluţionar, la CJ, am fost pe un drum la Bulzeşti, în 2008, unde lucra o firmă parteneră lui (n.r. lui Moloţ). Moloţ m-a chemat la el şi mi-a spus să nu mă mai ocup de Direcţia tehnică, pentru că se ocupă el. Şi nu m-am mai dus. Am văzut că el circulă pe drumuri acum. Foarte bine. Acest moşneguţ, şi îmi asum răspunderea pentru ceea ce spun, circulă din două motive: unu, să nu vină poştaşul acasă, să-i aducă pensia, pentru că pensia este mult mai mică decât veniturile care erau la Consiliul Judeţean. Şi doi, să nu bată mascaţii în poartă. Dacă până acum nu am vorbit niciodată, nu am vorbit din respect pentru el. Dar în momentul în care el comentează şi spune ce spune, sigur nu îi rămân dator. Şi cred că pentru el este bine să nu mai comenteze. Mulţumesc! Din acest moment nu mai zic nimic de dumnealui, de acest moşneguţ“, a declarat ieri, în conferinţa de presă, Costel Avram, administratorul public al judeţului Hunedoara.

6 comentarii la „Costel Avram: Moloţ, acest moşneguţ care circulă pe drumuri ca să nu-i bată mascaţii la poartă

 • 13 noiembrie 2018 la 21:38
  Legătură permanentă

  Domnul Mircea Molot cand a fost presedinte al Consiliului Judetean Hunedoara de ce nu a asfaltat drumul judetean din Parang ?

 • 14 noiembrie 2018 la 5:39
  Legătură permanentă

  Nenea Avram.si matale pari cam mos.cand te sprijinea molot era bine?

 • 14 noiembrie 2018 la 8:13
  Legătură permanentă

  vezi caracterul omului cum se schimba, ai uitat cind ii pupai papuci si te gudurai ca un catelus pe linga el.

 • 14 noiembrie 2018 la 8:30
  Legătură permanentă

  „…Nu ti-ai dori vreodata sa ajungi sa il cunoști ” Dacă nu te sprijinea sa ajungi in funcții erai muritor de foame. Ai uitat cand nu puteai să plătești echipele de sportivi aduse din Moldova și acest domn Molot te scotea cu obrazul curat? Sa-ti fie rușine! Crezi ca nu vei ajunge si alta vârstă, sau faptul că roiesc amantele după banii tai te face sa te crezi tânăr? La fel lingi clanta lu Bobora acum care este chiar mai monegut, dar probabil lui îi spui ca este tânăr și frumos.

 • 14 noiembrie 2018 la 14:36
  Legătură permanentă

  Bine ca esti tu deștept și bagi in buzunar salariul nesimțit pe care îl iei de la locuitorii judetului. Pensia sa sti ca este un drept al fiecărui cetățean, te-ai uitat pe drum sa vezi miile de oameni care asteapta pensia cu înfrigurare? Ai curajul sa le spui ce salariu încasezi? Dar pentru tine si salariul e prea mic si atunci începi reabilitari de drumuri ca trebuie sa stai cu sacul sa-l încarci de bani.Hotul strigă hoții! Cum îți permiți să jignesti intr-un asemenea hal! Jignesti toți oamenii care își câștigă existența cu greu, dar sa nu crezi ca sunt orbi, cand vor prinde momentul te vor trimite de unde ai venit.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.