Costel Avram: Moloţ, acest moşneguţ care circulă pe drumuri ca să nu-i bată mascaţii la poartă

13 noiembrie 2018 | 6 Comentarii | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Sorina Popa

Scandal monstru între administratorul public al judeţului, Costel Avram (foto), şi fostul preşedinte al CJ, Mircea Moloţ. Acesta din urmă l-a acuzat pe Avram că a plătit reabilitarea unui drum judeţean înainte ca investiţia să fie aprobată de aleşii judeţeni.

„Este bine să nu mai comenteze“
„Nici o lucrare din judeţul Hunedoara nu a fost făcută ilegal. Eu despre preşedintele Mircea Moloţ vorbesc acum şi gata. Eu am fost vicepreşedintele CJ Hunedoara. CJ Hunedoara nu este şi nu a fost feuda lui Mircea Moloţ. Nu am fost vicepreşedintele lui. Niciodată nu am răspuns de Direcţia tehnică. Ba mint! O dată când am venit, revoluţionar, la CJ, am fost pe un drum la Bulzeşti, în 2008, unde lucra o firmă parteneră lui (n.r. lui Moloţ). Moloţ m-a chemat la el şi mi-a spus să nu mă mai ocup de Direcţia tehnică, pentru că se ocupă el. Şi nu m-am mai dus. Am văzut că el circulă pe drumuri acum. Foarte bine. Acest moşneguţ, şi îmi asum răspunderea pentru ceea ce spun, circulă din două motive: unu, să nu vină poştaşul acasă, să-i aducă pensia, pentru că pensia este mult mai mică decât veniturile care erau la Consiliul Judeţean. Şi doi, să nu bată mascaţii în poartă. Dacă până acum nu am vorbit niciodată, nu am vorbit din respect pentru el. Dar în momentul în care el comentează şi spune ce spune, sigur nu îi rămân dator. Şi cred că pentru el este bine să nu mai comenteze. Mulţumesc! Din acest moment nu mai zic nimic de dumnealui, de acest moşneguţ“, a declarat ieri, în conferinţa de presă, Costel Avram, administratorul public al judeţului Hunedoara.

Loading...

Comentarii (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Valea Jiului spune:

  Domnul Mircea Molot cand a fost presedinte al Consiliului Judetean Hunedoara de ce nu a asfaltat drumul judetean din Parang ?

 2. Gigiprm spune:

  Nenea Avram.si matale pari cam mos.cand te sprijinea molot era bine?

 3. florin spune:

  vezi caracterul omului cum se schimba, ai uitat cind ii pupai papuci si te gudurai ca un catelus pe linga el.

 4. Costelus Cățeluș spune:

  “…Nu ti-ai dori vreodata sa ajungi sa il cunoști ” Dacă nu te sprijinea sa ajungi in funcții erai muritor de foame. Ai uitat cand nu puteai să plătești echipele de sportivi aduse din Moldova și acest domn Molot te scotea cu obrazul curat? Sa-ti fie rușine! Crezi ca nu vei ajunge si alta vârstă, sau faptul că roiesc amantele după banii tai te face sa te crezi tânăr? La fel lingi clanta lu Bobora acum care este chiar mai monegut, dar probabil lui îi spui ca este tânăr și frumos.

 5. Diana spune:

  Bine ca esti tu deștept și bagi in buzunar salariul nesimțit pe care îl iei de la locuitorii judetului. Pensia sa sti ca este un drept al fiecărui cetățean, te-ai uitat pe drum sa vezi miile de oameni care asteapta pensia cu înfrigurare? Ai curajul sa le spui ce salariu încasezi? Dar pentru tine si salariul e prea mic si atunci începi reabilitari de drumuri ca trebuie sa stai cu sacul sa-l încarci de bani.Hotul strigă hoții! Cum îți permiți să jignesti intr-un asemenea hal! Jignesti toți oamenii care își câștigă existența cu greu, dar sa nu crezi ca sunt orbi, cand vor prinde momentul te vor trimite de unde ai venit.

 6. Deva spune:

  Cine e Costel Avram?vreau CV -ul lui! Multumesc

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Capul unei grupări de hoţi de şină de cale ferată, prins de poliţiştii TF

Patru indivizi sunt suspectaţi că au sustras în repetate rânduri, din zona depoului CFR din Petroşani, începând cu luna mai...

Hunedoara, premiată pentru activitatea în An Centenar

În cadrul Galei de Excelenţă a AMR – Asociaţia Municipiilor din România, eveniment anual care premiază cele mai bune administraţii...

Tatăl incestuos află dacă rămâne în arest

Bărbatul a contestat decizia de arestare preventivă emisă de Judecătoria Deva, iar mâine va încerca să-i convingă pe magistraţii Tribunalului...

Închide