Blocaţi, din nou, în telecabina de pe Cetate!

26 august 2018 | 5 Comentarii | Publicat in: Actualitate, Flash

La nici o săptămână după ce pompierii au intervenit pentru salvarea unor turişti din telecabina de pe Dealul Cetăţii, care s-a blocat aproape de staţia de sus, iată că ieri, am avut, din nou, o situaţie de criză la obiectivul turistic de pe Dealul Cetăţii. Ascensorul s-a blocat tot la urcare, însă pompierii au folosit ieri o scară culisabilă pentru a-i scoate pe cei 13 turişti blocaţi înăuntru, 11 adulţi şi doi copii, de şase şi şapte ani. La faţa locului a sosit şi o ambulanţă pentru a acorda îngrijiri medicale turiştilor salvaţi. Se pare că o primă cauză a fost o eroare de comunicare între telecabină şi staţia de comandă, susţin reprezentanţii Serviciului Cetate. (A.Năstase)

Loading...

Comentarii (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Aligatoru cenusiu spune:

  Asa le trebuie daca ii manca in fund sa se de-a cu fierotenii care sunt la limita functionarii. Si numai la Deva, peste tot in tara, infrastructura si fieroteniile sunt la pamant.

 2. Aligatoru cenusiu spune:

  Asa le trebuie daca ii manca in fund sa se de-a cu fierotenii care sunt la limita functionarii. Si nu numai la Deva, peste tot in tara, infrastructura si fieroteniile sunt la pamant.

 3. Deva spune:

  Dupa o saptamana din nou?! Deja sunteti ridicoli!ne facem de ras ca oras!
  Cristi Racasan, Florin Oancea, Ferdinand Pogocsan , schimbati telecabina cu una noua, mai mare , nu mai umblati cu ciurucuri, improvizatii, telecabina invechita, periculoasa, care se poate bloca oricand, ea blocandu-se de nenumarate ori pana acum. Ati facut multi bani de la turisti toti anii , mai ales anul asta…ce mai asteptati? O noua blocare? O noua pana?

 4. Deva spune:

  Ce vreti sa se intample o tragedie?parca nu aveti minte!doar banii va intereseaza?rusine primaria Deva.Trebuie afise la urcare csi coborare:”Atentie se blocheaza!”

 5. gogol spune:

  Alin Succiu a sabotat ca sa scape de sef . El cu Dutzu au si ras pe la baute .

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 27.08.2018

Roman Denis-Florin, din Hunedoara Pentru că pedeapsa i-a fost menţinută de magistraţii de apel, tânărul fiind condamnat pentru că a...

Bulina albă, 27.08.2018

Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan Pentru organizarea unui eveniment excepţional în Masivul Vâlcan, cu ocazia Centenarului, în care a fost...

Gura lumii, 27.08.2018

A crezut că a scăpat după ce laţul din jurul gâtului i-a fost slăbit pentru o perioadă de timp. Acum...

Închide