Blestemul portarilor

Mureşul Deva a fost aproape de un nou rezultat bun în deplasare, însă a fost trădată de o gafă a portarului Coman (foto), pe finalul partidei cu Unirea Alba Iulia şi a pierdut la limită, scor 0-1. Cu şapte minute înainte de final, Giurgiu a centrat de pe partea dreaptă, Coman a boxat prea slab, iar Pecarov, din cădere, a înscris cu un şut de la şapte metri de poartă.

3 comentarii la „Blestemul portarilor

 • 7 noiembrie 2011 la 13:52
  Legătură permanentă

  CE GAFA MAI ZIARIST PROST CE ESTI..AI VERIFICAT DIN TOATE SURSELE DE SPECIALITATE CA A FOST GAFA???NU CUMVA A FOST FAULT LA PORTAR SI NU S-A DICTAT???EU NU VA INTELEG DOMNILOR DE CE VA MAI FACETI JURNALISTI???SA DATI COPY PASTE????

 • 8 noiembrie 2011 la 19:31
  Legătură permanentă

  domnul villy fault la portar au vazut doar cei care s-au uitat printr-un salam porcesc produs la mataluta…. ceilalti au vazut o gafa cat casa…porcului.

 • 9 noiembrie 2011 la 0:39
  Legătură permanentă

  Nu a fost gressala de portar ,ci a fost fault la portar,dar daca voi transcrieti ce scriu altii,se vede cit de profesionisti sunteti…mai ales ca aceste concluzii ale ziarului nici nu sunt semnate de un asa zis ziarist….despre porci,insa numai de bine…se cred si jurnalisti!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.