Biroul de permise auto din Petroşani este funcţional

Maximilian Gânju

Biroul de permise şi înmatriculări de la Petroşani a fost deschis în prezenţa pre­fectului de Hunedoara, Vasilică Potecă. Prin­tre invitaţi s-a aflat şi Traian Berbeceanu, şeful de cabinet al ministrului de Interne.

„În prezenţa prefectului judeţului Hune­doara, Vasilică Potecă şi a şefului de cabinet al ministrului de interne, Traian Berbeceanu s-a deschis biroul de permise şi înma­tri­culări auto. Aici vor fi preluate documentele necesare ope­raţiunilor de înmatriculare a ve­hiculelor şi de eliberare a plăcuţelor cu nu­mere de înmatriculare. Este o nor­ma­lizare a serviciilor care trebuie să fie în sluj­ba cetăţeanului, aşa cum s-a întâmplat şi in cazul biroului Casei de Asigurări de Sănă­tate, a Casei de Pensii sau a biroului de pa­şa­poarte”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, pri­marul muni­ci­piului Petroşani.
Serviciile publice judeţene pentru permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor au înfiinţat 26 de sedii secundare şi în alte localităţi, pe lângă cele existente în mu­ni­cipiile reşedinţă de judeţ, a anunţat minis­trul Afacerilor Interne, Marcel Vela. Biroul de la Petroşani va funcţiona într-un sediu pro­vizoriu urmând ca municipalitatea să pună la dispoziţie un şediu cu cele necesare în următoare perioadă iar programul de lucru al angajaţilor să fie extins.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.