Actualitate

Birou de înmatriculări și permise auto la Petroșani

Ieri, la Petroșani, prefectul județului a inaugurat Biroul regional al Serviciului Public Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Hunedoara. Prefectul județului, Călin Marian, le-a spus celor prezenți că deschiderea acestui serviciu pentru Valea Jiului, care va func­ționa în regim permanent, constituie un pas important către către oamenii din în­treaga regiune, care până acum trebuiau să parcurgă drumul până la Deva pentru a depune sau obține diferite documente referitoare la premise sau la înmatriculări.
Biroul din Petroșani al Serviciului Public Regim Permise de Conducere și Înmatri­cu­lare a Vehiculelor deservește peste 130.000 de oameni din Valea Jiului, Bănița, Baru și zona Hațeg și va funcționa, în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 09.00 – 15.00 (joia, între orele 09.00 – 17.00).
La inaugurarea sediului, functional chiar de astăzi, alături de prefectul județului Hunedoara au fost prezenți subsecretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Claudia Benchescu, deputatul PNL, Vetuța Stănescu și primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi. (A.N.)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.