Birou de audienţe al Consiliului Judeţean la Petroşani

Un birou în care consilierii judeţeni şi conducerea Consiliului Judeţean Hunedoara vor putea discuta cu cetăţenii din Valea Jiului va fi deschis oficial, astăzi-joi, la Petroşani.

Decizia a fost luată de administraţia judeţeană pentru a ţine legătura cu Valea Jiului, dar şi pentru a afla mai uşor de problemele comunităţii din sudul judeţului. Biroul va funcţiona într-un spaţiu de la Universitatea din Petroşani şi vor fi prezenţi pentru audienţe toţi factorii de decizie de la judeţ, inclusiv consilierii judeţeni pe care-i are Valea Jiului. Astfel, săptămânal, va fi cineva care să discute cu oamenii. ”Audienţele vor fi susţinute, prin rotaţie, de conducerea Consiliului Judeţean Hunedoara, precum şi de consilierii judeţeni care locuiesc în oraşele Văii Jiului, pentru a asigura o mai mare transparenţă şi o mai bună comunicare cu locuitorii din această zonă importantă a judeţului”, se arată într-un comunicat al CJ Hunedoara. Biroul de audienţe al Consiliului Judeţean Hunedoara din municipiul Petroşani funcţionează la Casa Universitară, situată în spatele Complexului Comercial Jiul. (M.Gânju)

One thought on “Birou de audienţe al Consiliului Judeţean la Petroşani

  • 26 septembrie 2018 la 20:40
    Legătură permanentă

    Valea jiului a votat de 28 ani cu PSD la parlamentare , presedentiale , europarlamentare , locale , … si vrem asfaltarea drumului judetean din Parang , drumul judetean Valea de Pesti , …

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.