Bilanţ succint al deputatului Sorin Marica, după primul an de mandat

14 ianuarie 2018 | 5 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Deputatul PSD Sorin Marica (foto) s-a străduit în primul an de mandat parlamentar să îşi concentreze activitatea asupra modalităţilor prin care ar putea sprijini dezvoltarea zonei montane din care provine.
În perioada ianuarie – decembrie 2017, a fost iniţiator sau coiniţiator pentru de 35 proiecte legislative, a susţinut un număr de trei declaraţii politice, a adresat Guvernului patru întrebări şi interpelări, a avut şapte luări de cuvânt în plenul Camerei Deputaţilor şi a susţinut o moţiune.
Cunoscând foarte bine din proprie experienţă care sunt dificultăţile oamenilor, cele mai multe dintre iniţiativele legislative au avut ca obiect îmbunătăţirea cadrului legislativ care reglementează mai ales aspectele economice specifice acestei regiuni. Aproape o treime dintre popuneri se adresează agriculturii şi vizează, de exemplu, aprobarea Programului de susţinere a crescătorilor de taurine din rasele Bălţata Românească şi Brună, aprobarea Programului de investiţii pentru înfiinţarea centrelor de colectare lapte în zona montană, aprobarea Programului de investiţii pentru înfiinţarea centrelor de colectare, spălare şi prelucrare primară a lânii în zona montană, aprobarea Programului de încurajare a investiţiilor din zona montană şi, nu în ultimul rând, Legea muntelui. Dintre iniţiativele legislative de anul trecut, două sunt deja legi şi au intrat în vigoare.
“Pentru al doilea an de mandat, voi continua să sprijin acele proiecte de lege despre care sunt convins că vor duce la dezvoltarea economică a zonei şi a judeţului Hunedoara, cea mai stabilă sursă de prosperitate şi bunăstare pentru cei care mi-au acordat votul ca să îi reprezint în Parlamentul României”, susţine Sorin Marica, deputat PSD de Hunedoara. (M. Şerban)

Loading...

Comentarii (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Machiavelli spune:

  Partidul ZERO. Deputatul ZERO.
  Pacat, candva oamenii aveau macar speranta. Ati ucis-o ! De ce ?!!

 2. Aristotel Socrates spune:

  Fantastic, scuipați-l pe Sorin Marica deoarece a ucis speranțele românilor.

 3. iovu spune:

  Ce initiative ? Din alea semnate de cate 35 de initiatori ? Din alea in favoarea infractorilor ? pentru drepturi si salarii nesimtite la dulai ? In rest, un mare kkt !

 4. Salasanul spune:

  A lăsat o primărie vraiște, si-a impus o marionetă primar, si a adus fonduri pentru comuna zero, nici un proiect din ce a promis nu a finalizat, s-a dus în parlament pentru pensie nu pentru cetățeni, e o mare rusine pentru comunitate!

 5. Cucuvea spune:

  Cea mai tare realizare in Parlament!
  Felicitari, mai Marica!! M-ai uns la suflet!

  Petru-Sorin Marica – declaraţie politică intitulată “PSD, partidul cel mai capabil să conducă România”

  Ai scris atat de frumos declaratia asta in Parlament, ca m-au dat lacrimile.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Sporuri încasate ilegal de mai mulţi salariaţi ai Primăriei Petrila

Curtea de Conturi a stabilit, în urma unor verificări făcute în a doua jumătate a anului 2017, că mai mulţi...

Viceprimarul Devei, Răzvan Mareş, contraatacă… pe Facebook!

Miercuri, 17 ianuarie a.c., în şedinţa CL Deva, pe ordinea de zi este proiectul privind înlocuirea din funcţia de viceprimar...

La opt decenii de viaţă şi cinci de activitate literară: Gligor Haşa, sărbătorit de Biblioteca Judeţeană

Vineri, Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva a organizat în incinta Deva Mall o întâlnire cu dascălul, scriitorul, publicistul şi omul...

Închide