Big Brother şi în Hunedoara

23 septembrie 2011 | 2 Comentarii | Publicat in: Flash, Stiri
În curând, hunedorenii vor avea parte de mai multă siguranţă pe străzi, întrucât în municipiul de pe Cerna, a început montarea unui sistem video de supraveghere. La finalul lucrărilor, 14 intersecţii şi şase şcoli din Hunedoara vor fi supravegheate de camere video performante, în vederea prevenirii şi reducerii numărului de infracţiuni. Achiziţionarea şi montarea acestui sistem costă, în total, 1.983.474,53 lei, fondurile fiind asigurate prin Programul Operaţional Regional 2007-2013 şi din bugetul local. (C. Ghenea)

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. RUPA VILI spune:

    un calcul atent ,toata afacerea costa 450 mii de euro ,din banii europenilor ,din care doar 10 mii de euro costa toata investitia in camere de filmat ,ce se intampla cu restul de 440 de mii de euro ,unde merg acesti bani ,ne poate raspunde cineva ?

  2. vasile spune:

    Da, se pun semafoare in momentul in care va incepe programul de asfaltare, blocat de “dragul” de Arion si de fraierul ala cu nume de femeie.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Căldura, la Petroşani, subvenţionată de primărie

Primăria municipiului Petroşani suportă în totalitate, de la buget, suma necesară acordării subvenţiilor la termoficare.

Ratarea clipei de glorie

Anonimatul şi camera de luat vederi au unele similitudini. Singur, în faţa tastaturii, fără a putea relaţiona cu celălalt, cu...

Schiau, candidatul din „jobenul” PSD

Surse din mediul politic hunedorean dau ca sigură candidatura lui Nicolae Schiau (foto) la Primăria municipiului Hunedoara, acesta fiind candidatul...

Închide