Biciclist accidentat mortal

13 septembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Poliţiştii spun că victima a făcut greşeala de a nu se asigura la un viraj şi a fost acroşată de o autoutilitară condusă de un tânăr din Deva. Accidentul a avut loc pe DN 66, în localitatea Ruşi.
„Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că, un tânăr de 24 de ani, din municipiul Deva, în timp ce con­du­cea o autoutilitară, pe sensul de mers Haţeg – Simeria, în localitatea Ruşi, pe D.N. 66, a acroşat pe un bărbat de 64 de ani, din localitatea Ruşi, care se deplasa pe bicicletă pe acelaşi sens de mers şi nu a respectat regulile privind schimbarea direcţiei de mers, virând spre stânga”, a informat IPJ Hunedoara.
În urma accidentului, biciclistul a suferit răni grave şi a murit. Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, re­zul­tatul fiind negativ, fiindu-i recoltate probe biologice de sân­ge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pen­tru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Se aşteaptă sentinţa în „Dosarul cărbunarilor”

Cei 24 de inculpaţi trimişi în judecată pentru comiterea a 16 infracţiuni de furt calificat şi a nouă infracţiuni de...

Unul dintre plasatorii de valută falsă a fost cu un pas în libertate

Speranţa unuia dintre cei doi tineri din Valea Jiului, arestaţi pentru plasare de euro falşi, a fost năruită de judecătorii...

Evocare istorică şi slujbă de pomenire în memoria eroilor neamului la Ribiţa

Prefectul judeţului Hunedoara, Vasilică Potecă, a participat sâmbătă la Biserica Sfân­tul Ierarh Nicolae din Ribiţa, la o slujbă de pome­nire...

Închide