Educatie si cultura

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban

     Jamila Cuisine. Cele mai iubite rețete, de Geanina Staicu-Avram, apărută la Curtea Veche Publishing, București, 2016. Reprezentanţii Bibliotecii Judeţene „Ovid Densusianu“ Hunedoara-Deva vă invită să vă bucurați de o serie de rețete, mai vechi și mai noi, unele cunoscute și foarte iubite, altele făcute în premieră, toate fiind testate și explicate pas cu pas, venind însoțite de fotografii sugestive și de toate informațiile necesare pentru a pregăti cele mai bune și mai gustoase preparate.

Bibliotecara Diana Trif apreciază că ,,Jamila este una dintre cele mai cunoscute blogerițe culinare  din România, rețetele sale fiind vizionate de mii de ori pe Youtube. Acum cele mai căutate rețete sunt cuprinse în prima carte de bucate a Jamilei. De la aperitive, la fel principal și patiserie, autoarea ne răsfață simțurile, toate rețetele fiind însoțite și de fotografii. În cuvintele autoarei: Nu sunt preparate culinare făcute după un rețetar strict, nici creațiile unui bucătar renumit. Sunt rețete ce pot fi gătite de oricine, rețetele mamelor și ale bunicelor noastre, rețete demne de a fi cunoscute de toată lumea și, nu în ultimul rând, rețete care să adune în jurul mesei întreaga familie“, arată aceasta. Mai trebuie precizat că Geanina Staicu-Avram, cunoscută drept Jamila pentru fanii ei de pe YouTube, a devenit sursa de inspirație pentru milioane de pasionați de gătit din țară, dar și din străinătate. A adunat în ultimii ani milioane de vizualizări ale videoclipurilor în care prezintă modul de preparare al unora dintre cele mai gustoase rețete. În septembrie 2016 a câștigat premiul “Online Personality of the Year” în cadrul festivalului anual de social media Webstock.

https://www.facebook.com/bibliotecadeva/

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura