Educatie si cultura

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban

 

Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare în această săptămână este cartea Minciuna lui Michelangelo. Catedrala în flăcări, de Igor Bergler, apărută la Editura Litera, București, 2021.

 

O lectură hipnotică despre istorie și religie, care va zgudui certitudinile si va face cititorul să-și reevalueze valorile. Minciuna lui Michelangelo. Catedrala în flăcări este cea de-a patra carte a lui Igor Bergler, cel mai vândut autor român contemporan. Presărată cu intrigi nemaivăzute, acțiunea promite să lase urme adânci în sufletele celor care o savurează, invitând la introspecție și reconsiderare a propriei filosofii a vieții. Asasinarea mai multor cardinali la Roma stârnește panică în Cetatea Eternă. Vaticanul e deja ros de scandaluri nesfârșite de corupție și pedofilie, iar creștinismul pierde adepți într-un ritm îngrijorător. În spatele acestor execuții ritualice, complicate de uciderea altor cardinali în Mexic, se află o conspirație terifiantă și un secret devastator pentru Biserica Catolică, ascuns într-un document descoperit de Michelangelo Buonarroti, cu mai mult de cinci sute de ani în urmă.

 

,,Legați-vă centurile de siguranță!(…) Cartea aceasta vă va ține în suspans, vă va emoționa, vă va face să râdeți, să plângeți, să vă temeți, să vă reevaluați valorile. Cum se zice la noi, e «mind-blowing». Pentru că dacă n-ați citit Minciuna lui Michelangelo înseamnă că n-ați citit nimic! – Jean Harris

 

https://www.facebook.com/bibliotecadeva/

 

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura