FlashPolitica si administratie

Bende Barna menţinut manager al Spitalului din Hunedoara

Nicolle Ebner

În şedinţa de ieri, Consiliul Local Hunedoara a aprobat transferarea Spitalului Municipal „Dr. Alexandru Simionescu” Hunedoara, în subordinea administraţiei municipale.

Consilieri locali, membri în CA

Prin dispoziţia primarului Ovidiu Hada, doctorul Bende Barna (foto) a fost menţinut în funcţia de manager, dar conform noilor prevederi legislative, interimar, pe o perioadă de trei luni, până la organizarea concursului pentru ocuparea postului. Tot în şedinţa de ieri, au fost numiţi şi cei doi reprezentanţi ai Consiliului local, în Consiliul de administraţie al Spitalului Municipal „Dr. Alexandru Simionescu” Hunedoara. „Cei doi reprezentanţi votaţi de Consiliul local sunt dr. Richard Zuberecz, consilier local PNL şi Szomboti Karol, economist. Ca supleanţi, au fost votaţi dr. Bianca Farcaş, consilier local PSD şi Constantin Bălănoiu, economist”, a anunţat primarul Ovidiu Hada. Edilul şef al municipiului Hunedoara încă nu şi-a numit propriul reprezentant în Consiliul de administraţie al spitalului. „O voi face, după semnarea oficială a protocolului de preluare a unităţii spitaliceşti”, a menţionat Ovidiu Hada.

Ceremonia de semnare a protocoalelor de transfer a instituţiilor spitaliceşti din judeţul Hunedoara din subordinea Ministerului Sănătăţii, către autorităţile locale, are loc astăzi, începând cu ora 10.00, în sala de şedinţe a Consiliului Judeţean Hunedoara.

2 comentarii la „Bende Barna menţinut manager al Spitalului din Hunedoara

  • Domnule doctor Bende Barna in Octombrie 1994 am fost operat cu proteza de sold Moore, de dumneavoastra, impreuna cu domnul doctor Noveanu pe timpul cand va efectuati rezidentiatul la Spitalul Foisor. Si pe aceasta cale tin sa va aduc recunostiinta mea pentru exceptionalul modul de a fi DOCTOR cu adevarat si pentru faptul ca mi-ati redat prin operatia facuta de dumneavoastra mobilitatea piciorului operat. Si acum imi aduc aminte de cuvintele dumneavoastra care va aflati intr-o miercuri, la Policlinica din spatele Spitalului Foisor care imi rasuna in minte si acum: Daca vrei sa te operaz intr-o jumatate de ora sa fi aici cu bagajul pentru internare iar daca nu esti hotarat sa nu mai vii. V-am ascultat si nu imi pare rau de acest lucru ca m-ati facut bine. Inca o data va multumesc si cat mai am de trait ( Acum am 63 ani ) va voi purta pana la sfarsit recunostiinta mea. Cu stima si consideratie Tony Popescu

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura