Băutura l-a pus la plată

14 iunie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

A urcat băut la volan şi a distrus un autoturism parcat pe o stradă din Petroşani. Şoferul vinovat va trebui să suporte costurile cu reparaţia maşinii avariate din cauză că era băut.

”Poliţiştii au fost sesizaţi telefonic că, pe o stradă din Petroşani, a avut loc un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale. La faţa locului s-a deplasat un echipaj rutier care a stabilit, în urma cercetărilor, că un tânăr de 26 de ani, din municipiul Petroşani, în timp ce conducea o autoutilitară, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unei manevre de viraj spre dreapta şi a acroşat un autoturism parcat pe strada respectivă”, a informat IPJ Hunedoara.
În urma testării tânărului cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie de 0,41 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Bărbatul este cercetat penal petru conducere sub influenţa alcoolului. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Situaţia infecţiilor cu Covid-19 în judeţ şi la nivel naţional, în 14 iunie 2020

De la începutul monitorizării, şi până ieri, duminică, 14 iunie, în judeţul Hunedoara 640 de persoane au fost confirmate pozitiv...

A fugit din carantină ca să-şi omoare rivalul în dragoste

Este vorba de un tânăr de 23 de ani, din Petroşani, care era cazat la centrul de carantină instituţionalizată din...

Fost consilier local, coordonatorul reţelei de falsificatori de valută

Ofiţerii de Combatere a Crimei Organizate spun că gruparea specializată în falsificarea de monedă şi plasarea ei pe piaţă, despre...

Închide