Băutura a proptit-o în copac

18 aprilie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

Maximilian Gânju

O femeie de 39 de ani şi-a făcut maşina zob după ce a urcat băută la volan. Din cauza vitezei a pierdut controlul autoturismului, a lovit un copac şi apoi a rupt un stâlp. A avut noroc şi a scăpat nevătămată, însă autovehiculul e bun de dus la fier vechi. Accidentul a avut loc pe D.N. 66A, iar cea de la volan, o tânără din Vulcan, a fost testată cu aparatul alcooltest, care a indicat un rezultat de 0,58 mg/l, alcool pur în aerul expirat.
Nu la fel de norocos a fost un tânăr de 21 de ani, din municipiul Deva. Deşi nu are permis de conducere, acesta a urcat pe o motocicletă enduro, neînmatriculată, şi a luat-o pe un drum intens circulat, Calea Zarandului, din Deva. Într-o intersecţie a derapat cu motocicleta, a lovit un parapet metalic, după care a căzut pe partea carosabilă. În urma accidentului, tânărul a fost rănit grav.
Un alt şofer a fost prins de poliţiştii din Hunedoara cu o alcoolemie de 1,24 mg/l, alcool în aerul respirat. Individul de 44 de ani, din municipiul Hunedoara, a fost depistat în trafic, pe Bulevardul Corvin. Tot în Hunedoara, un tânăr de 37 de ani conducea un autoturism pe Strada Victoriei, deşi avea concentraţie de 0,58 mg/l, alcool pur în aerul respirat. În toate cazurile, poliţiştii rutieri au deschis dosare penale pe numele vinovaţilor.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Apel respins în cazul ucigaşului din Vulcan

Judecătorii Curţii de Apel Alba Iulia au respins apelul făcut de Nicolae Maier, individul găsit vinovat de Tribunalul Hunedoara, pentru...

Prinsă cu ţigări de contrabandă

În urma unei acţiuni derulată de poliţiştii Biroului de Ordine Publică Hunedoara, o femeie a fost prinsă având asupra ei...

Bătrână lăsată fără banii de sărbători

O pensionară a fost păcălită de o femeie care s-a dat drept voluntară. I-a promis produse de curăţenie şi alimente...

Închide