Apel respins în cazul ucigaşului din Vulcan

18 aprilie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Judecătorii Curţii de Apel Alba Iulia au respins apelul făcut de Nicolae Maier, individul găsit vinovat de Tribunalul Hunedoara, pentru că a ucis cu o lovitură de cuţit un localnic.
Magistraţii au considerat că apelul este nefondat, sentinţa fiind definitivă. În aceste condiţii, criminalul îşi va petrece următorii şase ani şi opt luni în închisoare, în urma sentinţei primite la instanţa de fond. Maier trebuie să plătească şi daune materiale rudelor celui ucis. Crima comisă de el avut loc la începutul lunii octombrie a anului trecut, într-un cartier aflat la periferia municipiului Vulcan. Victima avea 44 de ani şi s-a întâlnit cu Maier accidental. Au avut un schimb de replici, iar vulcăneanul a scos un cuţit cu care a lovit mortal. Profitând de faptul că era întuneric, iar zona retrasă, Maier a fugit acasă crezând că nu va fi prins. Poliţiştii vulcăneni au reuşit să-l descopere în mai puţin de 24 de ore, iar în faţa lor individul şi-a recunoscut fapta şi a spus că victima l-a agasat cerându-i insistent băutură. (M.Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Prinsă cu ţigări de contrabandă

În urma unei acţiuni derulată de poliţiştii Biroului de Ordine Publică Hunedoara, o femeie a fost prinsă având asupra ei...

Bătrână lăsată fără banii de sărbători

O pensionară a fost păcălită de o femeie care s-a dat drept voluntară. I-a promis produse de curăţenie şi alimente...

Florărie online din București care să facă diferența

Florăria de vis este magazinul online din care poți achiziționa buchetele de flori de care să suprindă încă de la...

Închide