Bătută în propria casă de soţia fostului ei soţ

18 ianuarie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Întocmai ca într-o telenovelă, între doi soţi divorţaţi s-ar fi înfiripat iarăşi o idilă. Între ei a intervenit brutal actuala soţie a celui întors la prima dragoste. După cum era de aşteptat totul s-a sfârşit prost. Prima soţie s-a ales cu părul smuls, iar actuala cu o condamnare penală.
Povestea s-a petrecut în zona Bradului, iar cei doi soţi au divorţat în urmă cu câţiva ani. El s-a recăsătorit, dar a păstrat legătura cu fosta consoartă, fapt care a scos-o din minţi pe actuala soţie. Drept urmare femeia a decis să clarifice lucrurile cu pumnul şi s-a dus la locuinţa celei pe care o considera rivală. A intrat peste ea în casă şi a luat-o pur şi simplu la bătaie. Anchetatorii au reţinut că inculpata a lovit victima cu piciorul în zona pieptului, a tras-o de păr, smulgându-i o parte din el, şi a ameninţat-o cu bătaia. La scurtă vreme, agresoarea şi-a întâlnit victima în Piaţa Agroalimentară din municipiul Brad, s-a apropiat de ea şi a îmbrâncit-o, intenţionând să o lovească. Trimisă în judecată pentru lovire, femeia nu a recunoscut agresiunile, însă a fost con­damnată de patru ori de Judecătoria Brad cu amenda penală, condamnarea finală fiind de 3800 lei amendă penală. În plus va trebui să-i achite victimei 6000 de lei daune materiale şi 5000 de lei daune morale. Sen­tinţa Judecătoriei Brad nu este definitivă. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Dosar penal după ce a fost prins băut la volan, de două ori în aceeaşi noapte

Doi şoferi au încercat să scape cu fuga după ce poliţiştii rutieri, în urma unui control în trafic, le-au cerut...

A furat trei ciocolate pentru a ajunge în puşcărie

Un tânăr de 24 de ani, din municipiul Brad, a furat dintr-un magazin trei ciocolate cu gândul că gestul său...

Crişcior: un an cu provocări investiţionale

Magdalena Şerban La Crişcior s-a stabilit acordarea unei reduceri de cinci la sută până în 31 martie la plata integrală...

Închide