Bătută de propriul fiu

26 februarie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Incidentul a avut loc la Petroşani, unde o femeie de 68 de ani a ajuns la spital, după ce a fost bătută de propriul fiu.
Personalul medical din cadrul U.P.U Petroşani a anunţat autorităţile după ce a văzut rănile femeii, iar poliţiştii au stabilit faptul că, în urma unor discuţii avute în contradictoriu cu fiul său, victima a fost bătută în locuinţa comună, din Petroşani. „În urma evaluării stării de fapt, poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu faţă de agresor. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie”, a precizat comisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Un alt caz de violenţă domestică a avut loc tot în Petroşani, victimă fiind o tânără de 22 de ani. Aceasta a fost bătută de soţul ei, un individ de 30 de ani. Tatăl femeii a anunţat poliţia, însă tânăra s-a opus emiterii unui ordin de protecţie provizoriu faţă de agresor.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Băuţi, fără permis ori cu maşina neînmatriculată

Alţi patru şoferi hunedoreni sunt cercetaţi penal pentru că au condus în stare de ebrietate, fără a avea permis ori...

Lista de investiţii pentru 2019, finalizată la spitalul din Brad

Conducerea Spitalului Municipal Brad şi-a finalizat lista de investiţii pentru 2019, aceasta fiind deja discutată şi aprobată în şedinţa Consiliului...

Încă un deces din cauza gripei în judeţ

O femeie de 54 de ani, din Petroşani, şi-a pierdut viaţa din cauza gripei, acesta fiind al doilea caz de...

Închide