A început curăţenia de primăvară la Hunedoara!

26 februarie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Adriana Năstase

Muncitorii de la firma de salubrizare a Primăriei municipiului Hunedoara au ieşit afară, la lucru. Zilnic se acţionează cu aproape 80 de oameni care mătură, toaletează, adună gunoaie. Ieri s-au toaletat copaci pe străzile Eliberării şi Revoluţiei, dar şi pe Bulevardul Dacia. Alte echipe ale firmei Salub Prest au defrişat vegetaţia din cartierul Micro 7 şi din zona Castelului Corvinilor.

Primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu, spune că şi-ar dori ca hunedorenii să şi păstreze curăţenia care se face în oraş. „Hunedoara este oraşul din judeţ cel mai vizitat de turişti, vine primăvara şi nu ne dorim să îi întâmpinăm cu străzi murdare şi gunoaie aruncate pe jos. Bineînţeles, mai este vorba şi despre confortul cetăţenilor municipiului Hunedoara: dacă nu păstrăm curăţenia, suntem nevoiţi să tot aşteptăm după alţii să ne măture în faţa blocului, în faţa magazinului şi aşa mai departe. Îi invit încă o dată pe toţi hunedorenii să îngrijească spaţiile comune, curţile şi aleile dintre blocuri”, a spus primarul Dan Bobouţanu.
”Zilnic, pe străzile şi în cartierele oraşului se acţionează atât cu angajaţii firmei Salub Prest, cât şi cu beneficiari ai venitului minim garantat. De asemenea, la igienizarea oraşului pun umărul şi cei care nu şi-au plătit amenzile şi au fost condamnaţi de instanţă să presteze ore de muncă în folosul comunităţii. Curăţenia continuă, dar în acelaşi timp continuă şi amenzile date de Poliţia Locală celor care murdăresc oraşul! Nu uitaţi că amenzile au crescut şi că pentru aruncarea unei hârtii pe jos, puteţi fi amendaţi cu 600 de lei. În comparaţie, la Deva, pentru aceeaşi contravenţie, amenda este de 200 de lei. Ne dorim foarte mult să avem un oraş curat şi de aceea nu ne vom sfii să luăm măsurile coercitive care se impun pentru Hunedoara curată! Pe teren se deplasează şi echipe ale Primăriei care monitorizează lucrările de salubrizare stradală şi spaţii verzi – nu pentru că vrem să fim noi mulţumiţi, ci cetăţeanul”, a adăugat edilul şef al Hunedoarei.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bătută de propriul fiu

Incidentul a avut loc la Petroşani, unde o femeie de 68 de ani a ajuns la spital, după ce a...

Băuţi, fără permis ori cu maşina neînmatriculată

Alţi patru şoferi hunedoreni sunt cercetaţi penal pentru că au condus în stare de ebrietate, fără a avea permis ori...

Lista de investiţii pentru 2019, finalizată la spitalul din Brad

Conducerea Spitalului Municipal Brad şi-a finalizat lista de investiţii pentru 2019, aceasta fiind deja discutată şi aprobată în şedinţa Consiliului...

Închide