Cum se rezolvă problemele la Biroul Consiliului Judeţean din Valea Jiului. Dacă vrei, se poate!

Adriana Năstase

Zeci de persoane din Valea Jiului le-au solicitat atât preşedintelui Consiliului Judeţean, cât şi administratorului public al judeţului, la audienţele din zonă, să vină inspectori de la RAR pentru a putea să se facă la faţa locului ITP-ul unor utilaje agricole.

”Este vorba de tractoraşe, pe care le deţin multe persoane de aici. Pentru a le face ITP-ul aşa cum spune legea, oamenii erau nevoiţi să meargă până la Deva, la sediul RAR. Ni s-a solicitat să găsim o soluţie şi să vină o echipă de specialişti în Valea Jiului, astfel ca oamenii să nu mai bată atâta drum. Aşa că, în scurt timp, după ce am discutat cu şeful RAR Hunedoara, am decis să-i ajutăm pe proprietarii de tractoare, pentru ca ei să nu mai fie obligaţi să se prezinte la Deva, la sediul instituţiei”, a declarat Costel Avram (foto), administratorul public al judeţului, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.
Contactat, Sorin Crai, directorul RAR Hunedoara, a spus că astăzi, va merge în Valea Jiului, pentru o întâlnire cu proprietarii de utilaje şi va stabili împreună cu ei când vor ajunge specialiştii RAR în zonă, pentru a face ITP-ul şi identificarea utilajelor lor.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.