Bătut şi jefuit de telefonul mobil

29 martie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

Maximilian Gânju

Un hunedorean de 37 de ani a fost atacat în plină stradă de trei tineri. Unul dintre agresori are doar 13 ani. Autorii tâlhăriei au fost prinşi şi reţinuţi de poliţişti.

Tâlhăria a avut loc pe o stradă din municipiul Hunedoara, iar victima a povestit că a fost agresată de trei tineri, care i-au furat telefonul mobil, după care cei trei au fugit. ”În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată, iar ca urmare a cercetărilor efectuate, în cursul zilei de ieri, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au depistat trei tineri, bănuiţi de comiterea faptei. Este vorba de un tânăr de 21 de ani şi doi minori, unul în vârstă de 13 ani şi altul de 15 ani, toţi din municipiul Hunedoara”, a informat IPJ Hunedoara. Doi dintre suspecţi, minorul de 15 ani şi tânărul de 21 de ani, au fost reţinuţi. Magistraţii Judecătoriei Deva au emis un mandat de arestare pe numele tânărului de 21 de ani. Sebastian Rostaş este recidivist şi va rămâne în arestul IPJ Hunedoara până spre finalul lunii aprilie, dacă nu va contesta decizia. Poliţiştii continuă cercetările, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a celor trei.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Amendată pentru că a fugit din izolare

Nu doar tânăra de 26 de ani, din Aninoasa, care n-a respectat izolarea şi a infectat cu noul coronavirus mai...

Grup de vânători prins la braconaj de mistreţi

În noaptea de 27/28 martie, în baza unor informaţii obţinute şi în cadrul unei acţiuni comune, poliţişti de la Serviciul...

Dramă într-un cătun al municipiului Petroşani. I-a tăiat gâtul soţiei, apoi s-a sinucis

O tânără a fost ucisă de soţul gelos. Bărbatul s-a sinucis la scurt timp după ce şi-a omorât soţia. Un...

Închide