Bătut pentru un mesaj postat pe Facebook

7 ianuarie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Cearta din mediul on-line a dus la bătaie în toată regula. Cel deranjat de postările vic­timei şi-a făcut dreptate cu pumnul şi a primit 9 luni de puşcărie. Bărbatul lovit, an­gajat la momentul faptei la Spitalul Mu­nici­pal Hunedoara, a avut nevoie de două săp­tă­mâni de îngrijiri medicale.
Incidentul a avut loc în municipiul Hu­ne­doara, în curtea unei spălătorii auto, unde victima de 38 de ani se dusese pentru a curăţa maşina unei vecine. Potrivit an­che­tei, bărbatul bătut aştepta ca autoturismul să fie curăţat iar spre el a venit agresorul, un tânăr de 27 de ani din Hunedoara, şi l-a lovit cu piciorul în spate şi cu pumnul în faţă. Loviturile au fost puternice încât vic­tima a ajuns la Spitalul Judeţean de Ur­genţă Deva – la Chirurgie plastică şi Re­constructivă.
Incidentul a plecat de la unele postări ale victimei pe o reţea de socializare, mesaje care l-au deranjat pe tânărul de 27 de ani şi care l-au determinat să-şi facă singur drep­tate. Judecat pentru lovire sau alte violenţe, acesta a fost condamnat de Judecătoria Hu­ne­doara la pedeapsa de 9 luni închi­soa­re cu suspendare şi obligativitatea de a pres­ta muncă în folosul comunităţii pe o du­rată de 60 de zile lucrătoare. În plus, ma­gistraţii l-au obligat să achite despăgubiri în valoarea de 1500 de euro către victimă. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Şi-a schingiuit bunica, pentru a-i lua averea, până a omorât-o!

Un bărbat din Petroşani, Ion Brat, în vârstă de 29 de ani, a fost condamnat la şapte ani de puşcărie...

Succes nesperat al primarilor din zonă. Circulaţia pe calea ferată Arad-Brad va fi reluată de săptămâna viitoare

Sorina Popa Într-un final, lucrurile au fost rezolvate în ceea ce priveşte transportul de călători pe ruta CFR Arad-Ineu-Brad, care...

Primarul din Balşa se gândeşte la un an bugetar bun

Magdalena Şerban Până în 31 martie, comunitatea din Balşa beneficiază de o reducere de zece procente la plata integrală a...

Închide