Şi-a schingiuit bunica, pentru a-i lua averea, până a omorât-o!

Un bărbat din Petroşani, Ion Brat, în vârstă de 29 de ani, a fost condamnat la şapte ani de puşcărie pentru că şi-a mal­tra­tat bunica până a omorât-o. Voia averea femeii şi pentru că n-a obţinut-o, a bătut-o repetat.
Acesta a fost condamnat în 2017 pentru loviri sau vătămări cauzatoare de moarte. Individul a solicitat Judecătoriei Deva să fie eliberat condiţionat, dar cererea sa a fost respinsă. A atacat soluţia la Tribunalul Hunedoara, însă în ultimele zile ale lui 2020 a venit şi răspunsul negativ. Acum solicită din nou revizuirea dosarului, cererea ur­mând a fi luată în discuţie în ultimele zile ale acestei luni.
Ion Brat avea să recurgă la faptele de neimaginat din cauză că bunica lui nu voia să-i cedeze proprietăţile pe care le avea, dar şi pentru că nu s-ar fi îngrijit suficient de copilul lui. Anchetatorii au stabilit că a bă­tut-o pe femeie cu pumnii şi cu un cârlig pen­tru sobă, deşi ştia că este bolnavă. In­dividul trăia, împreună cu concubina şi co­pilul, din pensia bătrânei şi o obligase să-i îngrijească băiatul de numai un an. În urma chinurilor şi bătăilor repetate femeia a decedat în Spitalul de Urgenţă Petroşani, în decembrie 2016. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare