Bătrâne înşelate de falşi operatori de la Apa Prod

19 iulie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Cu toate că operatorul de apă din judeţ, SC Apa Prod, a anunţat că atunci când vin la uşă persoane care susţin că sunt de la această societate, cetăţenii să le ceară să se legitimeze, mulţi nu fac asta.
Şi, sunt înşelaţi şi lăsaţi fără sume de bani. Cel mai mult funcţionează această şmecherie la persoanele vârstnice. Astfel, miercuri, la locuinţele a două femei, în vârstă de 84 de ani şi de 83 de ani, s-au prezentat doi bărbaţi ca fiind reprezentanţi Apa Prod, pentru verificări la apă. În urma aşa-ziselor verificări, cei doi au pretins şi primit, de la cele două femei, 950 lei, respectiv 230 lei.
Când şi-au dat seama că au fost înşelate, bătrânele au sunat la Poliţie, dar, prinde hoţul, scoate-i ochii, că falşii instalatori au dispărut cu bani cu tot. Acum, poliţiştii încearcă să-i descopere după descrierea păgubitelor, dar totodată avertizează populaţia că atunci când vin persoane care susţin că fac verificări la utilităţi, să le ceară buletinele şi legitimaţiile. (A.Năstase)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Minerul prins în surpare a murit din cauza asfixiei

Minerul şef de schimb prins în surparea care a avut loc, miercuri dimineaţă, în subteranul Exploatării Miniere Lupeni, a murit...

Bărbat beat, spulberat de o maşină

Un bărbat de 60 de ani a ajuns la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului de Urgenţă Petroşani cu multiple leziuni,...

Bulina neagră, 20.07.2018

Florin-Dorin Kovacs,  din municipiul Orăştie Pentru că l-a înjunghiat mortal pe un tânăr de 20 de ani din Orăştie, după...

Închide