Sport

Bate vântul schimbării la Federația Română de Handbal

Consiliul de Administrație al Federației Române de Handbal a stabilit în ședința de luni, 28 mar­tie, că Adunarea Generală de Ale­geri va avea loc în data de 28 apri­lie, ora 11.00, la București.
Se fac demersuri pentru con­vo­carea celor 245 de structuri spor­tive, ai căror reprezentanți vor alege pre­șe­dintele și vicepreședintele fede­ra­ției, membrii Consiliului de Ad­mi­nis­trație, președintele Comi­siei de Apel, președintele Comisiei de Cenzori și membrii Comisiei de Cenzori.

Cele mai mari șanse
În ce privește solicitarea gloriilor handbalului românesc de a participa la această adunare, președintele Alexandru Dedu (foto) s-a întrebat (în glumă, deși știa că aceștia nu au fost invitați) de ce cei în cauză nu au participat și la Adunarea Generală din 3 decembrie?
Tehnicianul Gheorghe Tadici a avut o intervenție în care a precizat: „cine nu-și respectă trecutul, nu are viitor”. Se pare că doi dintre membrii Consiliului de Administrație au luat poziție împotriva prezenței legen­delor handbalului masculin româ­nesc la Adunarea Generală, este vorba de Mihai Bocan și Nurhan Ali. În cele din urmă, Alexandru Dedu a cerut ca, până pe 18 aprilie, să-i fie comunicat numărul de persoane dornice să participe și numele celor doi care doresc să ia cuvântul în plenul adunării.
Poziția de președinte al fede­rației pe care o ocupă acum Alexandru Dedu este „amenințată” de Con­stan­tin Din, Bogdan Voina și Ma­ximilian Gavrilă și este posibil să se ajungă în turul doi la alegerea pre­ședintelui, cele mai mari șanse de a deveni șef al FRH avându-le arbitrul interna­țional Constantin Din.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura