EvenimentFlash

Bãtaie într-un local din centrul Devei

03 consilierul si patronul

Sorina Popa

Un consilier de la cabinetul primarului Devei, Alin Rădoane, susţine că, în timp ce se afla într-o acţiune de control la cafeneaua „Amigo” din centrul municipiului, a fost bătut de proprietarul cafenelei, care i-a  aplicat pumni în faţă şi în cap şi i-a bătut chiar şi pe poliţiştii comunitari care-l însoţeau. La rândul său, Alexandru Bălgrădean, proprietarul cafenelei “Amigo”, susţine că el a fost cel bătut de salariatul Primăriei Deva, venit în control la local.

„A aruncat cu scrumierele după mine”
„Eu am mers în control la localul respectiv, deoarece proprietarul nu şi-a plătit de anul trecut taxele pentru concesionarea terasei din faţa cafenelei. Când am intrat la el în local şi i-am cerut actele necesare efectuării controlului, proprietarul a început să dea în mine şi în poliţiştii comunitari care m-au însoţit. Mi-a dat cu capul în gură, pumni în faţă şi a aruncat cu câteva scrumiere după mine. M-a nimerit în coaste de vreo două ori. De acolo, am plecat la Urgenţa Spitalului din Deva, apoi am depus o plângere împotriva lui Alexandru Bălgrădean la Poliţia Deva, pentru agresiune”, a afirmat Alin Rădoane, consilier juridic la Primăria Deva.

„Comunitarii mă ţineau, angajatul mă lovea”
„Eu am un litigiu cu Primăria Deva, privind terasa din faţa localului. Angajatul primăriei a intrat, însoţit de doi poliţişti comunitari, la mine în local. Mi-au solicitat nişte acte referitoare la terasa din faţa cafenelei. Normal, că i-am cerut omului să se legitimeze. Numai că, el în loc să-mi arate o legitimaţie, a început să mă ameninţe. M-a înjurat, mi-a spus că în casa mea o să mă «facă». În aceste condiţii, le-am cerut celor trei să părăsească localul. Atunci, au început să mă atace. Poliţiştii comunitari mă ţineau, iar angajatul primăriei, care spunea că este consilier la cabinetul primarului, a început să-mi tragă pumni, mi-a dat un cap în gură şi m-a lovit cu picioarele în testicule. Nu am răbdat să fiu bătut la mine în casă. Aşa că i-am dat şi eu câţiva pumni, am aruncat cu scrumierele după funcţionarul primăriei şi, într-un final, i-am scos afară din cafenea. Am fost la spital şi mi-am chemat avocatul. O să dau în judecată atât pe angajatul primăriei care a venit în control şi m-a bătut, dar şi primăria. Este inadmisibil să fiu tratat astfel”, a spus Alexandru Bălgrădean.

Ce spune Poliţia
Subinspectorul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, a declarat că un echipaj al Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Deva s-a deplasat la localul din centrul Devei, fiind chemat prin apelul de urgenţă 112. „Când poliţiştii au ajuns la faţa locului, conflictul se aplanase. Salariatul primăriei, Alin Rădoane, a depus o plângere la Poliţia Deva, susţinând că a fost bătut de proprietarul localului respectiv”, a declarat Niţu.

3 comentarii la „Bãtaie într-un local din centrul Devei

  • NENOROCITUL ASTA DE PATRON DOAR CU ASA CEVA SE OCUPA. MAI ALES CA DIN CATE STIU EU NICI ANUL TRECUT NU SIA PLATIT IMPOZITUL PE TERASA. AR TREBUI DESFIINTAT, MAI ALES CA ARE ANTECEDETELE PE CARE LE ARE. BRAVO CONSILIERULUI CA NU S-A LASAT INTIMIDAT!

  • mare porc nenea asta cu terasa…amigo a ajuns stat in stat…ce-ar fi daca toti patronii cu terase ar proceda la fel…rusine nene patron

  • Taxele pe spatiul ocupat de terasa se pot achita pina la sfirsitul anului ( a intrat domnul primar in criza de bani ??? )dar toti astia care se pretind corpuri de control ( ai primariei , ai finantelor, sanepid etc… )au ajuns niste ” bau bau” ai firmelor si ei nu sunt decit niste spagari si niste cersetori , sa saturat omu de ei si ia aruncat afara mai ales ca de aroganta lor nu mai incapi cine are o afacere stie despre ce vorbesc
    Bravo Domnule Balgradean daca am fi toti asa am avea un alt statut in lumea asta

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura