Bătaie în centrul Devei. Unul dintre protagonişti a fost înjunghiat

10 iunie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Scandalul dintre doi bărbaţi din centrul municipiului Deva, mai exact pe strada din faţa Spitalului Judeţean Deva, ar fi pornit spontan, de la o înjurătură.
Cei doi şi-au împărţit mai mulţi pumni şi picioare iar apoi s-au mutat de pe trotuar direct pe stradă, printre maşini. Tânărul a scos un cuţit dintr-un rucsac şi şi-a lovit ri­valul, iar apoi a fugit.

Trecătorii nu au reacţionat
Bătaia dintre cei doi bărbaţi, unul de 38 de ani iar celălalt de 48 de ani, ambii din reşedinţa judeţului, a durat câteva minute şi a fost filmată de cei prezenţi în zonă, însă nimeni nu a alertat poliţia despre incidentul grav. ”În data de 09.06.2021, ora 16:12, Po­liţia municipiului Deva a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, că pe tro­tua­rul din faţa unei instituţii spitaliceşti din mu­nicipiul Deva, pe fondul un conflict spontan, un bărbat în vârstă de 38 de ani, l-a în­jun­ghiat cu un cuţit pe un alt bărbat în vârstă de 48 de ani. Atât victima cât şi agresorul sunt din municipiul Deva”, a informat IPJ Hunedoara. Cel înjunghiat a ajuns la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale, iar poliţiştii l-au reţinut pe atacator pentru 24 de ore. Acesta este cercetat pentru in­frac­ţiunea de tentativă de omor, investigaţiile fiind făcute de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hune­doara. (M.Gânju)

 

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Motociclist fără permis

Poliţiştii rutieri din Haţeg l-au prins pe tânărul de 24 de ani, din Deva, circulând pe bulevardul Nicolae Titulescu, cu...

Cei mai buni dintre cei buni în competiţie

Un celebru dicton latin spune „finis coronat opus”, adică sfârşitul încoronează opera. Sunt cu­vintele care au caracterizat desfăşurarea marii fi­nale...

O nouă premieră la Teatrul de Artă Deva, “Oscar şi tanti Roz”

Roxana Olşanschi Teatrul de Artă Deva vă invită la cea de a 7-a premieră din acest an, spectacolul eveniment „Oscar...

Închide