Bătaie în centrul Devei. Unul dintre protagonişti a fost înjunghiat

Scandalul dintre doi bărbaţi din centrul municipiului Deva, mai exact pe strada din faţa Spitalului Judeţean Deva, ar fi pornit spontan, de la o înjurătură.
Cei doi şi-au împărţit mai mulţi pumni şi picioare iar apoi s-au mutat de pe trotuar direct pe stradă, printre maşini. Tânărul a scos un cuţit dintr-un rucsac şi şi-a lovit ri­valul, iar apoi a fugit.

Trecătorii nu au reacţionat
Bătaia dintre cei doi bărbaţi, unul de 38 de ani iar celălalt de 48 de ani, ambii din reşedinţa judeţului, a durat câteva minute şi a fost filmată de cei prezenţi în zonă, însă nimeni nu a alertat poliţia despre incidentul grav. ”În data de 09.06.2021, ora 16:12, Po­liţia municipiului Deva a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, că pe tro­tua­rul din faţa unei instituţii spitaliceşti din mu­nicipiul Deva, pe fondul un conflict spontan, un bărbat în vârstă de 38 de ani, l-a în­jun­ghiat cu un cuţit pe un alt bărbat în vârstă de 48 de ani. Atât victima cât şi agresorul sunt din municipiul Deva”, a informat IPJ Hunedoara. Cel înjunghiat a ajuns la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale, iar poliţiştii l-au reţinut pe atacator pentru 24 de ore. Acesta este cercetat pentru in­frac­ţiunea de tentativă de omor, investigaţiile fiind făcute de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hune­doara. (M.Gânju)

 

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.