Baschet. Olimpiada Naţională a Sportului şcolar- etapa judeţeană

13 februarie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Ultima etapă la sporturile pe echipe la disciplinele sportive din cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului şcolar s-a derulat la Deva, unde baschetbaliştii reprezentând liceele şi colegiile din judeţ şi-au desemnat câştigătorii ediţiei din acest an în întrecerea masculină. Au participat formaţiile de la LPS Cetate Deva, Liceul Teoretic „Avram Iancu“ Brad, Colegiul Economic „Hermes“ Petroşani, Colegiul Naţional „Decebal“ Deva, Liceul Teoretic „Aurel Vlaicu“ din Orăştie şi Liceul Teoretic „Mihai Viteazu“ din Vulcan.

A fost o serie de meciuri foarte disputate, cunoscând că mulţi dintre sportivii care au evoluat în aceste echipe practică baschetul de performanţă la formaţii din campionatul de juniori, acest lucru confirmând că această disciplină sportivă este agreată de foarte mulţi tineri.
În urma rezultatelor înregistrate, surpriza competiţiei a fost victoria obţinută la final de echipa de la CN Decebal Deva (antrenată de prof. Cristian Bauman), care s-a clasat pe primul loc, fiind urmată de LPS Cetate Deva şi CE Hermes din Petroşani. Decebaliştii au obţinut şi calificarea la etapa interjudeţeană, confirmând tradiţia ultimilor ani, cu menţiunea că o parte din aceşti elevi sunt legitimaţi şi la secţia de performanţă a LPS Cetate Deva.
Au jucat la campionii judeţeni: Răzvan Enea, Lorand Hăbuc, Thomas Zareczky, David Micin, Rafael Medelean, Vlad Dan Bădău, Alexandru Mircea, Şerban Popa, Dan Radu Jeflea şi Mihai Mătăsaru.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Autobergamo a învins pe West Deva în Cupa României

Ultima partidă din etapa a doua a optimilor Cupei României la fotbal în sală pentru seniori a programat în sala...

Bulina neagră, 14.02.2020

Petru Rafan, cetăţean de 45 de ani, din Petroşani Pentru că a fost arestat preventiv sub acuzaţia de viol şi...

Bulina albă, 14.02.2020

Conf. univ. dr.ing. Nicolae Pătrăşcoiu, de la Universitatea Petroşani Pentru că a fost reales cu majoritate de voturi preşedinte al...

Închide