Autobergamo a învins pe West Deva în Cupa României

13 februarie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Ultima partidă din etapa a doua a optimilor Cupei României la fotbal în sală pentru seniori a programat în sala de sport din comuna Sântămăria Orlea jocul dintre formaţiile devene West şi Autobergamo.

Un joc aşteptat de iubitorii acestui gen fotbalistic, o partidă a orgoliilor şi a ambiţiilor personale, cu foarte multă presiune asupra jucătorilor celor două echipe care au evoluat pe teren, dar cu multe goluri aplaudate de către cei din tribune.
Mai tineri şi mai robuşti în joc, fotbaliştii care au evoluat pentru formaţia de primă ligă Autobergamo Deva, s-au impus net datorită jocului rapid şi combinativ pe care l-au prestat. Elevii tehnicianului Lucian Nicuşan (nou instalat la cârma formaţiei Autobergamo Deva), au înscris relativ repede, în min. 4, prin Mihnea Toader, pentru ca apoi să îşi majoreze avantajul în min. 18, din lovitură de penalitate, prin Sergiu Gavrilă. Lovitura a fost dictată ca urmare a celor şase greşeli personale înregistrate de către West Deva. Până la pauză, Autobergamo a plecat la vestiare, cu un avantaj de trei goluri, ultimul fiind înscris de Bogdan Pieptea, în min. 19.
Repriza a doua a partidei a fost la discreţia să le spunem, oaspeţilor, adică a celor de la Autobergamo, care au înscris încă de patru ori în poarta colegilor de la West Deva, prin Mihnea Toader, min 23, Andrei Grosu în minutele 24 şi 34 şi din nou Sergiu Gavrilă, în min. 36. Singurul gol al gazdelor a fost înscris pentru cei de la West Deva de către Darius Puşcă în min. 37, prea târziu pentru a se mai întâmpla minunile dorite de către suporterii formaţiei din liga secundă.
Deci, Autobergamo a învins în derbiul etapei cu 7-1 pe concitadina sa, West Deva, şi merge mai departe în următoarea manşă a Cupei României la categoria seniorilor.
West Deva-Andrei Bozan, Ionuţ Florea, Marius Piţigoi, Darius Puşcă, Ionuţ Ardelean, Florin Gheorghe, Ionel Paul Alin, Marian Gavrilă, Robert Bulzan, Ion Anton, Denis Boldor, Ovidiu Popescu, Eduard Mucea, Bogdan Ciobanu, antrenor Cristian Ungur.
Autobergamo Deva: Vlad Iancu, Andrei Grosu, Mihnea Toader, Sergiu Gavrilă, Nicolae Budai, Paul Mocanu, Bogdan Pieptea, Cătălin Vesa, Kovacs Zabar, Fernandez Otero, antrenor Lucian Nicuşan.
Au arbitrat: Ovidiu Curta şi Constantin Romulus Pop, ambii din Tg. Mureş.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 14.02.2020

Petru Rafan, cetăţean de 45 de ani, din Petroşani Pentru că a fost arestat preventiv sub acuzaţia de viol şi...

Bulina albă, 14.02.2020

Conf. univ. dr.ing. Nicolae Pătrăşcoiu, de la Universitatea Petroşani Pentru că a fost reales cu majoritate de voturi preşedinte al...

Tânărul din Reşiţa nu are coronavirus

Alerta pe teritoriul judeţului Hunedoara rămâne. DSP Hunedoara asigură cu specialişti garda, iar unităţile medicale de pe raza judeţului ştiu...

Închide