BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

15 decembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Vorbesc cârcotaşii prin târg că un salariat dintr-o primărie se crede mare şmecher. Şi, pentru că are o aşa părere bună des­pre el, nu-i mai ajungi cu prăjina la nas, poves­tesc zvonerii. Tot ei ne anunţă că omul nostru, obiş­nuit probabil cu şme­cheriile de la firma privată de unde a aterizat în me­diul bugetar, are un com­portament de interlop şi are impresia că poate să urle şi să jignească inves­ti­torii cum îl duce pe el capul. Gurile rele au aflat că respectivul s-a ales şi cu o plângere şi nu va scăpa aşa de uşor după ce s-a dat în spectacol, fă­când pe şeful cel mare. Din păcate pentru el, şu­şo­tesc cârcotaşii nu şi-a găsit persoana potrivită pentru un show de doi bani.

 

Spun zvonerii de ser­viciu că un funcţionar din zonă face jocurile fostului său şef, în detrimentul ac­tualului. Cârcotaşii au aflat şi acum susţin pe la colţuri că omul îl minte zilnic pe şeful cel mare din instituţie, punându-i în faţă, pe birou, docu­men­te care ascund si­tua­ţiile actuale. Şuşotesc gu­rile rele că, astfel, respec­tivul vrea să-l inducă în eroare pe şeful său, iar instituţia să piardă multe proiecte importante. Bă­taia acţiunii sale e mai lun­gă şi repezintă, spun zvo­nerii un fel de complot cu fostul şef, pentru a-i da lovitura de graţie peste ani celui care se află acum la cârma primăriei.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Managerul Teatrului de Artă Deva, Mihai Panaitescu, chiar are dreptate. „Noi transformăm banii concetăţenilor într-un produs cultural de excepţie”

Sorina Popa Managerul Teatrului de Artă Deva, Mihai Pa­na­itescu (foto), este o personalitate care nu mai are ne­voie de prezentare....

Orăştioara de Sus: sărbători fără vestitele cete de colindători şi căluşeri

Magdalena Şerban La Orăştioara de Sus, lucrurile sunt aşezate pe final de an. Copiii vor primi darurile lui Moş Crăciun,...

Comunicat de presă al deputatului PSD Natalia-Elena Intotero Până la capăt, alături de oameni!

Liberalii ne spun că vor să continue guvernarea. Însă, deşi se laudă cu orice ocazie că sunt alături de personalul...

Închide