Gura lumii

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că s-au plâns unele personaje din zona noastră, după ce fa­vo­ritul lor a pierdut ale­gerile și au mers la cel care a câștigat și și-au pus cenușă în cap. Numai că învingătorul nici nu a vrut să audă de o colaborare și nici despre ce i-a pus sau nu să facă fostul lor prieten. Că așa-i după alegeri, unii mai spun că au votat cu cel care a ieșit învingător, deși nu este nici pe departe adevărat. Cârcotașii s-au enervat din cauză că, după ce a pierdut alegerile, omul este pă­răsit rând pe rând de cei care l-au spri­jinit cândva și, mai ales, trădătorii merg cu dovezi pe la ad­ver­sari, ca să-l com­pro­mită pe fostul lor fa­vorit.

 

Cică au aflat zvo­nerii de serviciu că an­chetatorii au intrat pe fir după niște afaceri dubioase pe la o pri­mărie din județ. Gurile rele șușotesc pe la col­țuri că treaba este tare urâtă și sigur se va lăsa cu ceva ares­tări, după ce se pare că unii angajați au în­casat sume exorbi­tante pentru că au vândut ceva ce nu era al lor. Lucrurile s-au petrecut în urmă cu ceva ani, dar acum
s-au pus oamenii pe verificat, că doar nimic nu le scapă oamenilor legii, nu-i așa? Cârco­tașii au anunțat că s-a încălcat legea flagrant pe la instituția cu pri­cina și acum salariații care nu au ținut cont de nimic vor trebui să răspundă pentru ceea ce au făcut. Și, credeți-ne, au făcut mari mă­gării.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura