FlashPolitica si administratie

Cum a reușit președintele Laurențiu Nistor să facă imposibilul posibil

Imposibilul s-a produs! Primăria Deva are, de acum, un primar social-democrat, după 24 ani de conducere liberală. Meritul că social-democrații hunedoreni au reușit să facă imposibilul posibil este al pre­ședintelui Laurențiu Nistor. Și de data asta, Laurențiu Nistor a avut mână bună. L-a propus pe Lucian Rus candidat pentru funcția de primar al municipiului Deva. Și, Rus a câștigat. Ne vom ridica la înălțimea așteptărilor devenilor. Am venit să can­di­dez cu inima deschisă, cu bună credință și se vede rezultatul”, a spus noul primar al reședinței de județ, Lucian Rus.

Pentru fiecare candidat
„Dedic această victorie tuturor devenilor”, a spus Laurențiu Nistor în noaptea alege­rilor locale. „Mulțumesc devenilor pentru încrederea acordată, voi fi alături de Lucian în acest mandat de primar al Devei”, a adăugat președintele Consiliului Județean Hunedoara.
Laurențiu Nistor nu numai că s-a implicat în campania fiecărui candidat al PSD, dar a reușit să-și zdrobească contracandidații, câștigând detașat al doilea mandat de pre­ședinte al Consiliului Județean Hunedoara. Nistor a obținut în jur de 50 la sută voturi, după numărarea a 80 la sută dintre secții.

Surprize frumoase
Tot Laurențiu Nistor a fost cel care l-a propus și pe Dan Bobouțanu, primarul Hunedoarei, care a câştigat acum cel de-al treilea mandat cu un scor de 82,49 la sută. La Vorța, șeful județului a avut mână bună, la fel la Lăpugiu de Jos, la Certeju de Sus și lista poate continua. E valul primarilor tineri. La Bucureșci, o femeie, Ancuța Suciu, a reușit să câștige postul de primar, învingând un edil care deține această funcție de mulți ani. Și la Sarmizegetusa, la fel, o doamnă a devenit pri­ma­rul comunei. Rețeta nu e simplă. Multă muncă, te­na­citate și, mai ales, do­rința de a lăsa ceva im­por­tant în urma ta. (S.P.)

 

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura