Gura lumii

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Și-a jucat funcția la cărți și a pierdut. Spun gurile rele dintr-o urbe din sudul județului că un pretendent la șefia unei unități și-a dat cu stângul în dreptul. Omul ar fi fost în gra­țiile șefilor de la județ și ar fi urmat să fie uns pe o funcție de con­du­cere, funcție pe care a ocupat-o temporar. Dra­cul și-a băgat coa­da și i-a dat planurile peste cap. Bârfitorii susțin cu tărie că omul a mers la o chermeză și, după ce a băut binișor, s-a lăsat atras într-o cap­cană. Un joc de no­roc la care a tot plusat până a rămas cu sacul gol. Zvonarii susțin că miza jocului a ajuns chiar și funcția va­can­tă, iar la masa de joc s-au pus doar cei care o pretin­deau. Omul nos­tru a pierdut fără drept de apel, iar asta l-a făcut să fie exclus și de la viitorul concurs de șef care se va or­ganiza în curând.

 

Şeful unei structuri care se ocupă de pro­te­jarea naturii ar fi pre­sat de un afacerist din­tr-o zonă sudică a ju­de­ţului. Omului îi este atât de teamă de afa­ce­rist încât este orb la toate ilegalităţile aces­tuia. Cârcotaşii spun că în urmă cu vreo câ­teva luni de zile, aflat într-un control în ur­bea afaceristului, şeful și-a luat inima în dinți, mai ales că era su­per­vizat de mahări de la con­du­cerea centrală, și decis să scrie un pro­ces verbal pentru ne­reguli. După pleca­rea șefilor, cum amen­da era foar­te mare, afa­ceristul la chemat la o discuţie pe șef. Zvo­narii spun că la fi­nalul întâlnirii totul
s-a șters cu buretele. Gu­rile rele spun că omul ar fi presat de că­tre afacerist după ce ani de zile a primit atenții de la acesta, iar mai toate au fost și trase pe bandă. Așa că, la o mică mișcare în front, i se arată câte un filmuleț în care-și ia șpaga.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura