BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

27 septembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Snopit în bătaie şi umi­lit. Cel care s-a ”destre­sat” este un purtător de epo­leţi. S-a întâmplat în­tr-un municipiu din sudul jude­ţului, iar individul îşi vede în continuare de treburile lui şi îmbracă zilnic uni­forma de apărător al legii. Gurile rele spun că omul are ceva la ”man­sar­dă” pentru că nu-i prima dată când altoieşte pe cineva, dar niciodată n-a fost sancţionat mai mult decât cu o aver­ti­zare verbală. Ba chiar este acoperit şi protejat te­meinic de către cel care ar trebui să-l pună cu botul pe labe şi măcar la leafă să-i umble pentru trei luni. Bârfitorii spun că există un motiv im­por­tant pentru care individul cu probleme de compor­ta­ment îşi face de cap fără să păţească nimic, mai ales dacă ne gândim că nu cu foarte mult timp în urmă a altoit şi un om cu handicap. Gurile rele spun că individul şi-a pe­trecut tinereţea cu un mare şef de la centru, un im­portant şef, iar acesta-l protejează de fiecare dată când face câte o ne­făcută.

Un mare afacerist din regiunea cu lămpaşe şi-a tras şi o amantă tinerică. El este trecut bine de 50 de ani, iar ea are puţin peste 20, însă cum iu­bi­rea nu are vârstă, fac pe­re­chea perfectă am spu­ne. Bine, nu chiar perfec­tă, pentru că o contri­bu­ţie o are şi portofelul dol­dora de bani al indivi­du­lui. Gurile rele spun că amorezul a investit ceva în noua lui cucerire şi este fericit nevoie mare. Chiar crede că este un fe­ricit al sorţii şi se gân­deşte cu seriozitate să facă următorul pas, să-şi legalizeze în scurtă vre­me relaţia. Ceea ce nu ştie el este că tinerica, după ”tunare”, a cam în­ce­put să aibă mulţi pre­tendenţi şi nu-i prea re­fuză. Amicii individului în­dră­gostit i-au tot spus, e adevărat mai pe ocolite, că fata se cam destr­ă­bă­lează în lipsa lui. Dar omul nu-i crede în ruptul capului şi-i acuză de invidie.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Vine iarna! Ce se va întâmpla cu Termocentrala Mintia?

Adriana Năstase Situaţia Termocentralei Mintia şi implicit a salariaţilor de aici rămâne incertă. Oamenii nu ştiu dacă centrala va mai...

Albanezi descoperiţi muncind la negru la o firmă din judeţ

Doi cetăţeni albanezi, de 33 şi 34 de ani, au fost găsiţi muncind la negru de către poliţiştii de imigrări...

Bulina neagră

Petru Ioan D, adolescent de 17 ani din comuna Băiţa Pentru că, aflându-se în centrul educativ din Craiova, unde a...

Închide