Amendă la căminul de bătrâni

27 septembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Reprezentanţii DSP Hunedoara au amendat căminul de bătrâni din municipiul Petroşani unde au fost găsite pozitive COVID mai multe persoane.
Potrivit directorul DSP Hunedoara, Sebastian Mezei (foto), asociaţia care administrează căminul res­pec­tiv a fost amendată cu 2.500 de lei, deoarece personalul nu avea echipament de protecţie ne­cesar în condiţiile pandemiei. Zeci de bătrâni de aici sunt infectaţi cu noul virus, ei fiind internaţi în spitalele din judeţ. Astăzi, vor fi testaţi angajaţii şi bătrânii din centrele asociaţiei, din municipiul Petroşani.
Reamintim că săptămâna trecută, 25 de per­soane de la un azil din Petroşani au fost depistate cu noul virus. A fost demarată o anchetă epide­mio­logică de către cei de la DSP. (A. Năstase)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Snopit în bătaie şi umi­lit. Cel care s-a ”destre­sat” este un purtător de epo­leţi. S-a întâmplat în­tr-un municipiu din sudul...

Vine iarna! Ce se va întâmpla cu Termocentrala Mintia?

Adriana Năstase Situaţia Termocentralei Mintia şi implicit a salariaţilor de aici rămâne incertă. Oamenii nu ştiu dacă centrala va mai...

Albanezi descoperiţi muncind la negru la o firmă din judeţ

Doi cetăţeni albanezi, de 33 şi 34 de ani, au fost găsiţi muncind la negru de către poliţiştii de imigrări...

Închide