Gura lumii

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii prin târg că la o instituție din zonă, o duduie, care ia salariul baban, primește lunar și o atenție impor­tantă, adică o sumă cu multe zerouri, de la un afacerist, ca să aranjeze lucrurile așa cum vrea el. Zvonerii au aflat cine este și acum se pare că ur­mează ceva reclamații, după ce mai mulți au iden­tificat cum merg tre­burile pe acolo. Gurile rele povestesc pe la colțuri că duduia noastră a strâns bani frumoși până acum, fără să bănuiască cineva ce face ea. Sau poate or fi vreo doi, trei din instituție care știu și împart cu ea sumele primite. Frumos, nu?

 

Spun gurile rele că un angajat al unei primării a reușit să ajungă pe un post călduț, bine remu­nerat și unde nu face nimic. De fapt, nu chiar nimic. El stă toată ziua de lucru pe facebook și dă like-uri sau comentează la diferite postări pe teme politice. În rest, omul nos­tru se plimbă pe la bi­rourile din instituție sau bârfeșe la o țigară cu colegele sale. Nici măcar șeful lui nu are curajul
să-i spună să mai lucreze și el ceva, că poate vor­bește lumea că freacă menta la serviciu. Și, uite așa, de câteva luni bune, respectivul stă la birou, efectiv, dar încasează un salariu de peste 10.000 de lei.

One thought on “BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

  • 10000 de lei salariu într-o primărie??? Pe lună sau pe an?!?!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura