BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că a venit ziua plății pentru un personaj care se învârte de ceva timp prin zona noastră. Omul nos­tru nu mai poate amâna lucrurile și trebuie să-și plătească o datorie mare, după ce a pierdut banii la poker, într-o atmosferă selectă. Zvonerii au aflat că respectivul a fost ne­voit să facă un împrumut în bancă și, ca să poată acoperi suma dar mai ales, să nu afle con­soar­ta sa că a pierdut banii respectivi într-un ase­me­nea mod. Iar acum nu mai are încotro, trebuie să pună banii pe masă, altfel nu e bine deloc pentru el.

 

Spun zvonerii prin târg că un personaj din zona noastră s-a orien­tat din nou și, dacă nu a reușit să vândă o pro­prietate unei instituții,
s-a angajat în acel loc. A primit și un post de șef, că doar a cotizat din plin în campania electoral! Gurile rele povestesc pe la colțuri că omul nostru face ce a făcut dintot­deauna, nimic. Afacerea a dus-o în cap, iar tot ce a vrut să facă în sistem privat a ieșit prost. Acum, șușotesc câr­co­tașii, omul nostru în­cear­că să-i aburească pe șefii instituției respec­tive să-I dea mai mulți bani pentru departa­men­tul pe care-l condu­ce, dar nu se știe dacă va avea succes, deoarece nu are nici un rezultat aici.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.