BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

27 iulie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Vorbesc gurile rele că un personaj din zonă, as­pi­rant la o funcţie de pri­mar, ameninţă angajaţii instituţiei unde vrea să ajungă şef. Oamenii, spun cârcotaşii, s-au mo­bilizat şi acum îi fac an­ti­ca­m­pa­nie respec­tivului, de tea­mă să nu îşi piardă jo­burile, dacă ajunge in­di­vidul şef. Zvonerii po­ves­tesc pe la colţuri că nici nu se putea mai bine să meargă lucrurile pen­tru actualul primar din uni­ta­tea administrativă de care vorbim. Nu mai trebuie să îşi facă nici o campanie, i-a servit-o pe tavă omul nostru. Mai ales că per­sonajul res­pec­tiv s-a pus, şu­şotesc zvonerii, cu cine nu tre­buie de pe acolo.

Spun cârcotaşii prin târg că un edil de pe la noi a schimbat din nou par­tidul. Lucrul acesta nu mai miră pe nimeni, însă omul a beneficiat de un ajutor foarte mare de la colegii de partid, de la foştii, se pare. Iar acum, vorbesc zvonerii de ser­viciu, omul nostru a decis că e mo­mentul să se mute iar în altă for­ma­ţiune politică. Evident, în speranţa că va obţine mai multe fonduri în anii viitori. Edilul de care vor­bim şi-a făcut un calcul, şuşotesc câr­co­ta­şii, dar nu ştie că sunt mulţi cei care schimbă ma­cazul acum şi se pare că nu vor putea fi toţi sa­tisfăcuţi financiar.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră

Pentru că a fost con­dam­nat la un an şi opt luni de închisoare, fiind acuzat de comiterea infracţiunii de tâlhărie,...

Bulina albă

Nicolae Turdean, preşedintele ANRM Pentru că se zbate să rezolve problemele Agenţiei pe care o conduce, inclusiv cele legate de...

A intrat cu autoturismul în parapet

Lipsa de experienţă la volan şi viteza prea mare au dus la rănirea unei tinere de 19 ani. Fata a...

Închide