Deputatul Laurenţiu Nistor este candidatul PSD la şefia Consiliului Judeţean

27 iulie 2020 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

Sorina Popa

Ieri s-a întrunit Biroul Politic Judeţean al PSD Hunedoara pentru deschiderea sondajelor co­man­date şi desemnarea candidatului social-de­mo­craţilor pentru preşedinţia Consiliului Jude­ţean Hunedoara.
Surse din PSD Hunedoara susţin că este vorba de două sondaje, unul efectuat de profesorul Valentin Fulger, de la Universitatea din Petroşani şi celălalt, de sociologul Marius Pieleanu. În am­bele sondaje, deputatul Laurenţiu Nistor (foto) are un scor dublu faţă de fostul prefect Fabius Kiszely. În aceste condiţii, deputatul PSD Laurenţiu Nistor, preşedintele social-democraţilor hunedoreni, este candidatul la şefia Consiliului Judeţean.
Tot surse din PSD Hunedoara spun că Nistor îl devansează în ambele sondaje comandate pe candidatul PNL la funcţia de preşedinte al CJ Hunedoara, Adrian David.
Marţi, conducerea organizaţiei judeţene Hu­ne­doara a PSD va organiza o conferinţă de presă în care va anunţa rezultatele celor două sondaje.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. test spune:

    Fix de tine avem nevoie. Cu dansatoarea pe masa, Natalia o sa dormim linistiti!
    Mai bine te-ai duce la agricultura, ca acolo te lauzi ca te pricepi! Demonstreaza intai asta!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj din zonă, as­pi­rant la o funcţie de pri­mar, ameninţă angajaţii instituţiei unde vrea să...

Bulina neagră

Pentru că a fost con­dam­nat la un an şi opt luni de închisoare, fiind acuzat de comiterea infracţiunii de tâlhărie,...

Bulina albă

Nicolae Turdean, preşedintele ANRM Pentru că se zbate să rezolve problemele Agenţiei pe care o conduce, inclusiv cele legate de...

Închide