Barbu dã militãria jos din pod

15 iulie 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

11 x 2 antrenorul Muresului DEva  e hotarat sa scoata untul din jucatori in cantonamentul de la munte

Ciprian Marinuţ

Antrenorul Mureşului Deva le-a pregătit jucătorilor un program foarte intens de pregătire în cantonamentul de la Borsec.

După bani, urmează munca
Drept dovadă a bucuriei că oficialii clubului devean au anunţat că au buget pentru continuarea activităţii în liga secundă şi au achitat toate restanţele financiare către jucători, antrenorul Gică Barbu a decis să-i pună pe fotbalişti serios la muncă. Spre binele lor şi al echipei. Astfel, în cantonamentul de la Borsec care a început ieri, tehnicianul le-a pregătit jucătorilor un program condensat de pregătire cu câte trei antrenamente pe zi. „Stăm doar o săptămână în cantonament, pentru că miercurea viitoare avem programat primul meci amical, acasă, cu FC Bihor. Astfel pregătirea fizică va fi concentrată, cu câte trei antrenamente pe zi, dintre care două fizice. Avem condiţii ideale pentru pregătirea fizică, întrucât la Borsec e aer curat şi sunt păduri răcoroase”, a spus Gică Barbu.

Fără noutăţi majore în lot
Mureşul Deva a deplasat în cantonamentul de la Borsec cam aceeaşi jucători care au fost în lot şi în sezonul trecut la echipa hunedoreană. Pe lângă ei au mai făcut deplasarea doi juniori veniţi în probe de la Sibiu, Salamon, revenit după un împrumut şi Golguţ, un jucător originar din Brad care i-a făcut o impresie bună lui Gică Barbu. Noutăţile la echipa deveană urmează să apară după cantonament, atunci când sunt aşteptaţi mai mulţi jucători la probe de joc din care vor fi selecţionaţi în lot 3-4 fotbalişti.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Apa Serv Valea Jiului vrea sã scumpeascã apa

Operatorul de apă potabilă şi canalizare din Valea Jiului, SC Apa Serv Petroşani, vrea să crească preţurile acestor servicii deoarece...

Student ilegal în Deva

După patru ani de facultate s-a trezit că a mers degeaba la şcoală. Asta i s-a întâmplat unui cetăţean din...

Si-a tãiat tabla de sub picioare

Un tânăr de 20 de ani a ajuns în stare gravă la spitalul din Hunedoara după ce a căzut de...

Închide