Politica si administratie

Primarul din Haţeg e pus pe fapte mari

05 X 2 Nicolae Timis Primar HAteg (2)

Sorina Popa

 În primul an din cel de-al doilea mandat al primarului oraşului Haţeg, acesta a iniţiat peste 300 de proiecte de investiţii. Nicolae Timiş (foto) este pus pe fapte mari şi promite că nu se va opri aici. Asta, deşi consilieri locali PDL din Haţeg sunt tot timpul „Gică Contra” – zice primarul – şi se opun unor lucrări de reabilitări şi dezvoltare a localităţii.

Staţie de transfer deşeuri
„E adevărat că mai sunt multe lucruri de făcut. Niciodată nu se va termina munca, dar avem şi realizări. Vorbim de 300 de proiecte, printre care reabilitarea spaţiilor de învăţământ, a celor din sănătate, proiecte sociale şi culturale. S-au modernizat străzi din oraşul nostru, am realizat canalizarea pentru localităţile componente ale oraşului. Vorbim de proiecte de alimentare cu apă, de lucrări la sistemul de colectare selectivă şi depozitare a deşeurilor”, spune primarul Haţegului, Nicolae Timiş.
Aici s-au obţinut finanţări de la Fondul de Mediu pentru realizarea proiectelor de introducere a apei şi canalizării în Silvaşu de Jos şi Nălaţi, precum şi pentru epurarea apelor în aceste localităţi. La Haţeg s-a realizat o staţie de transfer deşeuri care deserveşte 12 localităţi şi aproximativ 40.000 de locuitori, proiect necesar pentru îmbunătăţirea calităţii solului.

100 de autorizaţii de construcţii
Tot la Haţeg s-a încercat o extindere a spaţiilor verzi prin cuprinderea în proeictele de reabilitare a străzilor a unor scuaruri şi aliniamente stradale. De asemenea, tot în acest prim an din al doilea mandat de primar al lui Nicolae Timiş, a fost reabilitat Parcul Copiilor. În perioada iunie 2008-iulie 2009, la Primăria Haţeg s-au eliberat 157 de certificate de urbanism, 100 de autorizaţii de construcţii şi şapte documentaţii de urbanism.
Primarul Nicolae Timiş susţine că mai are multe de făcut, iar planurile sale pentru locuitorii Haţegului sunt mari.

One thought on “Primarul din Haţeg e pus pe fapte mari

  • statie de transfer deseuri…vax.. dupa ce eu ma chinui sa sortez cartonul, sticla si gunoiul menajer in pubele diferite vin gunoierii si baga totul la gramada, intr-o singura masina, ca sa evite intoarcerea..
    citez: „s-a incercat o extindere a spatiilor verzi”..unde? asta a fost inainte sau dupa ce jumatate din parcul central a devenit Spar? ..poate ca a fost dupa ce s-au scos copacii ce tineau de umbra in parc si in locul lor s-au plantat arbusti ornamentali..
    nu!!! spatiul verde s-a extins prin movile de flori ce acopera primaria..eh, macar asa nu mai miroase a treburi murdare.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura