Eveniment

Bărbatul care a vândut pietre în loc de aur rămâne în arest

Cristina Ghenea

Dorel Vîrciu (foto), bărbatul din judeţul Alba care a reuşit să vândă două pietre obişnuite drept pepite de aur, la preţul de 290.000 de lei, rămâne în spatele gratiilor. Deşi susţine că este nevinovat şi că nu ştie nimic despre acuzaţiile care i-au fost aduse, magistraţii Curţii de Apel Alba Iulia au respins recursul pe care acesta l-a formulat, menţinând starea sa de arest preventiv.

„Instanţa a respins recursul formulat de inculpat, împotriva hotărârii Tribunalului Hunedoara, hotărâre prin care a fost admisă propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile. Decizia este definitivă, iar bărbatul va fi cercetat în continuare în stare de arest preventiv“, a declarat Cosmin Muntean, purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Alba Iulia.
Amintim că Dorel Vîrciu, din judeţul Alba, a înşelat un medic veterinar din Roşia Montană, oferindu-i două roci de aproximativ trei kilograme şi jumătate, despre care susţinea că ar fi fost din aur, contra unei sume de 290.000 de lei. Cei doi au făcut schimbul în judeţul nostru, pe raza comunei Buceş, iar veterinarul şi-a dat seama că a fost înşelat abia după ce a plătit, iar comerciantul şi-a văzut de drum. Doar 20.000 de lei, din totalul prejudiciului, au mai fost recuperaţi de către poliţişti.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura