Bărbatul care a încercat să-şi omoare vecinul scapă de arest

5 aprilie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Individul din comuna Băcia va fi cercetat de procurori pentru infracţiunea de tentativă de omor sub control judiciar. Acesta a fost arestat după comiterea faptei, ulterior fiind plasat în arest la domiciliu. Anchetatorii au susţinut că a vrut să-şi omoare vecinul lovindu-l cu maşina. Un complice al acestuia este şi el cercetat penal.

Cel acuzat de comiterea faptei, Atila Iosif Lorincz, un bărbat de 39 de ani, a fost plasat sub controlul judiciar pe o durată de 60 de zile, dar trebuie să respecte mai multe obligaţii. Printre ele se află şi interdicţia de a intra în baruri, localuri sau restaurante ori să se apropie de victimă sau de membrii familiei acesteia.
Lorincz a acţionat alături de un complice, Nicolae Mehala, acesta fiind plasat la rândul lui sub control judiciar. Conflictul a izbucnit în Simeria, în parcarea unui restaurant. Un bărbat în vârstă de 43 de ani, din comuna Băcia, în urma unor discuţii în contradictoriu cu Lorincz, cu care era vecin, a fost lovit cu maşina de acesta. La agresiune a luat parte şi Nicolae Mehala, susţin anchetatorii.
Bărbatul rănit a fost dus la U.P.U. Deva, iar poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală. Atila Lorincz este acuzat de tentativă de omor, conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului. Complicele său, Nicolae Mehala, este învinuit de comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Amendaţi după ce au fugit din izolare sau din carantină

Peste 1.000 de persoane au fost monitorizate de jandarmii hunedoreni pe parcursul lunii trecute, în urma a 25 de misiuni...

Accidentat grav pe ogor

Ieri, duminică, în jurul orei 14.30, în localitatea Tămăşasa, a avut loc un accident grav. Un bărbat, de 56 de...

Hoţi prinşi cu ţigările în sacoşe

În noaptea de vineri spre sâmbătă, 4 martie, în jurul orelor 02:10, poliţiştii din municipiul Lupeni au surprins în flagrant...

Închide