Amendaţi după ce au fugit din izolare sau din carantină

5 aprilie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Peste 1.000 de persoane au fost monitorizate de jandarmii hunedoreni pe parcursul lunii trecute, în urma a 25 de misiuni de verificare a anunţat Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Hunedoara.

Dintre cele 1.057 de persoane izolate în 489 de spaţii, din 28 de localităţi, unele au fost sancţionate pentru că n-au respectat condiţiile impuse de legislaţie. Astfel, patrula de jandarmi aflată în serviciu în municipiul Hunedoara a surprins pe N.D., ce avea menţiunea de izolare la domiciliu municipiul Hunedoara, într-o altă locaţie. În urma sesizării, D.S.P. Hunedoara a sancţionat contravenţional persoana cu amendă în valoare de 10.000 de lei. O altă persoană a fost amendată, tot cu 10.000 de lei, pentru că nu era în izolare, ci în faţa blocului în care locuia.
De asemenea, jandarmii au asigurat ordinea publică în proximitatea a două din cele trei centre de carantină stabilite la nivelul judeţului, respectiv la Sanatoriul Brad şi Hotel Petroşani 32.
În ceea ce priveşte tranzitarea coloanelor auto cu persoanele preluate din punctele de trecere a frontierei de vest şi care sunt trimise în izolare sau carantină, au fost executate 99 de misiuni, cu 197 de jandarmi, care au însoţit ca şi tranzit 2.465 de persoane aflate în 759 de autovehicule, iar la centrele de carantină au însoţit 50 de persoane. (M.Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Accidentat grav pe ogor

Ieri, duminică, în jurul orei 14.30, în localitatea Tămăşasa, a avut loc un accident grav. Un bărbat, de 56 de...

Hoţi prinşi cu ţigările în sacoşe

În noaptea de vineri spre sâmbătă, 4 martie, în jurul orelor 02:10, poliţiştii din municipiul Lupeni au surprins în flagrant...

UEFA: E necesar ca la început de iulie să fie reluate competiţiile

UEFA a transmis un nou mesaj clar în privinţa reluării competiţiilor europene în această vară, printr-o declaraţie a preşedintelui UEFA,...

Închide