Bărbat din Valea Jiului, carantinat, la plimbare prin Deva

Un bărbat de 54 de ani, din Lupeni, a fost descoperit de poliţiştii Biroului de Ordine Publică Deva, pe o stradă din reşedinta judeţului, iar în urma verificărilor în bazele de date, au constatat că figurează ca fiind în carantină la domiciliu.
„Bărbatul le-a declarat poliţiştilor că are cunoştinţă despre faptul că DSP Hunedoara i-a dispus măsura carantinării la domiciliu, ca urmare a revenirii din străinătate, însă a părăsit locuinţa pentru a ridica personal câteva colete din Piaţa Gării Deva”, a infor­mat IPJ Hunedoara. Poliţiştii l-au amendat pe individ iar în funcţie de decizia medicilor spe­cialişti ar putea fi carantinat într-un centru instituţionalizat.
Pentru diferite abateri la normele impuse privind combaterea infectării cu noul corona­virus, poliţiştii hunedoreni au dat în cursul zilei de luni 50 de sancţiuni contraven­ţionale, valoarea totală fiind de 8000 de lei. Cele mai multe au fost pentru nepurtarea măştii de protecţie. La Orăştie, poliţiştii au identificat un bărbat de 30 de ani, din lo­calitate, care se afla în parcarea unui super­market, fără a purta masca de protecţie. La aceeaşi dată, poliţişti au identificat un bărbat de 64 de ani, din Orăştie, în parcarea unui alt supermarket din localitate, fără a purta masca de protecţie. Ambii au fost sancţionaţi contravenţional, conform Legii 55/2020. (M. Gânju)

One thought on “Bărbat din Valea Jiului, carantinat, la plimbare prin Deva

  • 13 ianuarie 2021 la 19:26
    Permalink

    Un dobitoc,posibil sa fie o sursa de infectie pt comunitate! Animalele astea ar trebui bagate in arestul politiei 30 de zile,nu 14 in carantina acasa!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare