Bărbat din Hunedoara, pericol public

A fost prins de două ori că fuge din izolare în decurs de câteva zile. În ambele cazuri a fost amendat.
„În data de 01.03.2021, în jurul orei 20:30, poliţiştii din cadrul Poliţiei Muni­ci­piului Hunedoara au constatat, în urma verificărilor, că un bărbat în vârstă de 31 de ani, care figura în bazele de date ca per­soană aflată în carantină, nu se află la adre­sa declarată, din municipiul Hune­doa­ra. La adresa respectivă a fost găsită soţia bărbatului, care de asemenea se află în ca­ran­tină, care a declarat că soţul său „este plecat în oraş”. În acest caz, poliţiştii au infor­mat D.S.P. Hune­doara şi au luat măsura sancţionării contra­venţionale a bărbatului cu amendă în valoare de 2.000 de lei”, a informat IPJ Hunedoara. Individul mai fusese amendat cu 1000 de lei, în urma unei verificări făcută de poliţişti în urmă cu patru zile, tot pentru că nu a res­pectat obligaţia de a sta în carantină.
Pe de altă parte, pentru nerespectarea obli­gaţiilor impuse de pandemie, echipele mixte de control au dat în cursul zilei de luni amenzi în valoare totală de 9000 de lei. Trei sancţiuni au fost aplicate pentru ne­respectarea interdicţiilor privind de­pla­sa­rea, 2 pentru nerespectarea măsurilor de ca­rantină/izolare, iar 11 pentru nepur­ta­rea măştilor de protecţie. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Căminul cultural din Peştişu Mare va fi reabilitat

Primarul municipiului Hunedoara a sem­nat ieri ordinul de începere a lucrărilor de reabilitare la căminul cultural din localiatea Peştişu Mare.

Arestaţi şi trimişi în judecată pentru că au tâlhărit un pensionar

Bătrânul a fost bătut de doi tineri aflaţi sub control judiciar, aceştia urmărind să-i ia banii pe care-i avea la

Traian Berbeceanu, schimbat din funcţia de prefect al Capitalei cu un membru PLUS

Sorina Popa Traian Berbeceanu (foto) pleacă din poziţia de prefect. Locul său va fi luat de un re­pre­zentant al USR-PLUS.

Închide