Agresorul copilului din parc, anchetat pentru tentativă de omor

2 martie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Parchetul de pe lângă Tribunalul Hune­doa­ra a preluat dosarul penal în care este cer­ce­tat Alexandru Cobzaru (29 de ani), tânărul din Hu­ne­doara filmat în timp ce a trântit de pă­mânt un copil, într-un loc de joacă din mu­ni­cipiu.
Iniţial, acesta a fost pus sub învinuire pen­tru lovire şi alte violenţe, violenţă în familie şi tulburarea liniştii publice şi anchetat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Hune­doara. Însă, după ce a fost schimbată în­ca­drarea juridică, din lovire şi alte violenţe în tentativă de omor, dosarul a fost trimis Par­chetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.
Reamintim că, duminică, 7 februarie, un copil de 13 ani, a fost ridicat în aer şi trântit cu brutalitate de pământ de Alexandru Cob­zaru, într-un loc de joacă din Hunedoara. În urma contactului cu tartanul de pe sol, băiatul a suferit o fractură craniană, în zona occipitală, cu pierdere de cunoştinţă şi am­nezie retrogradă şi a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva, în final fiind trimis şi la Timişoara.
Scenele agresiunii au fost filmate cu un tele­fon mobil şi postate pe Facebook, iar cli­pul video a stârnit un val de furie pe reţeaua socială amintită.
Tânărul care a comis agresiunea a fost re­ţi­nut preventiv şi, ulterior, trimis în arest pentru 30 de zile, fiind acuzat de loviri şi alte violenţe. Iar acum procurorii i-au schimbat în­cadrarea juridică în tentativă de omor, dosarul fiind preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara. (M. Crivăţ)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bărbat din Hunedoara, pericol public

A fost prins de două ori că fuge din izolare în decurs de câteva zile. În ambele cazuri a fost...

Căminul cultural din Peştişu Mare va fi reabilitat

Primarul municipiului Hunedoara a sem­nat ieri ordinul de începere a lucrărilor de reabilitare la căminul cultural din localiatea Peştişu Mare....

Arestaţi şi trimişi în judecată pentru că au tâlhărit un pensionar

Bătrânul a fost bătut de doi tineri aflaţi sub control judiciar, aceştia urmărind să-i ia banii pe care-i avea la...

Închide