Agresorul copilului din parc, anchetat pentru tentativă de omor

Parchetul de pe lângă Tribunalul Hune­doa­ra a preluat dosarul penal în care este cer­ce­tat Alexandru Cobzaru (29 de ani), tânărul din Hu­ne­doara filmat în timp ce a trântit de pă­mânt un copil, într-un loc de joacă din mu­ni­cipiu.
Iniţial, acesta a fost pus sub învinuire pen­tru lovire şi alte violenţe, violenţă în familie şi tulburarea liniştii publice şi anchetat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Hune­doara. Însă, după ce a fost schimbată în­ca­drarea juridică, din lovire şi alte violenţe în tentativă de omor, dosarul a fost trimis Par­chetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.
Reamintim că, duminică, 7 februarie, un copil de 13 ani, a fost ridicat în aer şi trântit cu brutalitate de pământ de Alexandru Cob­zaru, într-un loc de joacă din Hunedoara. În urma contactului cu tartanul de pe sol, băiatul a suferit o fractură craniană, în zona occipitală, cu pierdere de cunoştinţă şi am­nezie retrogradă şi a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva, în final fiind trimis şi la Timişoara.
Scenele agresiunii au fost filmate cu un tele­fon mobil şi postate pe Facebook, iar cli­pul video a stârnit un val de furie pe reţeaua socială amintită.
Tânărul care a comis agresiunea a fost re­ţi­nut preventiv şi, ulterior, trimis în arest pentru 30 de zile, fiind acuzat de loviri şi alte violenţe. Iar acum procurorii i-au schimbat în­cadrarea juridică în tentativă de omor, dosarul fiind preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara. (M. Crivăţ)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare